Jump to content
Dimteam

Замисляне при плавно подаване на гас.

Recommended Posts

Колеги имам проблем с Акордчето дори и когато на празен ход подавам гас оборотомера стига до 1800 оборота за секунда спира там и след това отскача на 2000 и продалжава да набира. Това също го прави и в движение като е по-осезаемо на 2-ра. Мислех че може да са свещи понеже старите бяха френско NJK и купих 4 DENSO IK20 иридиеви. След смяната няма ефект дори ми се струва че колата малко загуби мощност което според мен не е редно при положение че свещите са по-хубави. Бях чел тук из темите че им трябвало известно време да се разработят истина ли е ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм със същите свещи и има положителен ефект след слагането им.За разработването не мога да кажа нищо.Ходи на преглед , нещо по тока ще да е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако беше от кабелите примерно според мен и със старите свещи щеше да върви така пък ми се струва че със тях вървеше по-добре. Къде са възможностите за грешка при монтажа на свещите ? Процедурата по мое мнение е елементарна и не изискваща много техническа мисъл.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами попринцип съм го купил , но още не е сменен понеже тези които ми сменяха маслото им нямах доверие и предпочетох да не го сменят , но съм решил тази събота да ида да го сменя. Мислиш че може да е от него ли ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста е вероятно като възможност... :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен е една от възможностите ... смени го за да разбереш :tooth:. Ако след това пак ти прави така, ще търсиш причината другаде.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...