Guest surr3a1 #1 Публикувано 4 Януари, 2006 Момчета, тъй като има голям интерес и всеки иска нещо да се купи от там включително и мен самия.Има много голям проблем от тази година... начина по който се плащаше, вече не работиЗа целта, когато някой си хареса даден продукт трябва да провери няколко неща:а) - да има shipping до БГб) - да е споменато ИЗРИЧНО, че дадения продавач приема кредитни карти ДИРЕКТНО, а не чрез ПейПал.Преди можеше да се плаща с ордер и почти всички го приемаха, но вече не може...или поне ние в БГ не можем да го направим...Така, че когато си харесате нещо се уверете първо, че то може да бъде поръчано наистина, а не само да се навиваме напразно Мерси за вниманието Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #2 Отговорено 4 Януари, 2006 ами като по-навътре в нещата можеш ли да кажеш дали става да се плаща с western union? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #3 Отговорено 4 Януари, 2006 ами като по-навътре в нещата можеш ли да кажеш дали става да се плаща с western union? <{POST_SNAPBACK}> някой приемат, но са малко... и цената на western е убийствена... ще ти стъпи на ебаси парите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #4 Отговорено 4 Януари, 2006 сори за офтопика ама....и кредитна карта не е много сигурно...поръчах едни стопове и още ги нема ....даже получих некакво предупреждение че не сам платил и такива бозиии...аа паричките ги немаше от карата...както и да е нещо ми го махнаха предупреждението след сума разравиии и оплаквания и сега ше видим кво ше става дали ше си получа поръчката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #5 Отговорено 4 Януари, 2006 какво paypal не приемат кредитни карти от България вече ли?а нали уж влизаме в европа, тея какво се дърпат !?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #6 Отговорено 4 Януари, 2006 Не точно, ПейПал не приемат нищо от БГ... т.е. БГ не им е в списъка...ползваше се друго - БидПей... но те работеха до 31 Дек 2005.... и вече не бачкат и ... яко фира... тва е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #7 Отговорено 4 Януари, 2006 то пак ще се почви начин, няма начин да изтурват парите, трябва да изчакаме само. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #8 Отговорено 4 Януари, 2006 Payment Options : Money Order/Cashier's Check, Personal Check а със чек дали не става? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #9 Отговорено 13 Януари, 2006 Момчета, тъй като има голям интерес и всеки иска нещо да се купи от там включително и мен самия. Има много голям проблем от тази година... начина по който се плащаше, вече не работи За целта, когато някой си хареса даден продукт трябва да провери няколко неща: а) - да има shipping до БГ б) - да е споменато ИЗРИЧНО, че дадения продавач приема кредитни карти ДИРЕКТНО, а не чрез ПейПал. Преди можеше да се плаща с ордер и почти всички го приемаха, но вече не може... или поне ние в БГ не можем да го направим... Така, че когато си харесате нещо се уверете първо, че то може да бъде поръчано наистина, а не само да се навиваме напразно Мерси за вниманието <{POST_SNAPBACK}> Аз мерси за информацията. Харесал съм си и аз малко работи от там ама трябва да видя дали може да стане нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest grizli #10 Отговорено 13 Януари, 2006 Искам само да предупредя тези които са решили да пазаруват от eBay много да внимават. И там в последно време се напълни с мошеници и измамници. Аз вече изгорях със 7,5 €. Не е много но ме е яд че ме направиха на будала. Иначе доста неща съм си купувал, но с тази измама направо загубиха моето доверие. При закупуване на кола е още по-вероятно да ви преметнат, така че бъдете мноооого ама мнооого внимателни. При наддаването най-често се включват и подставени лица или направо самия продавач с друг профил. Забележете как понякога само един човек наддава сам със себе си. Това е той, самият продавач и е едно от най-елементарните изпълнения. Има доста други номера ама сега нямам време. Проучете продавача, влезте му в профила и вижте какви са отзивите за него и колко сделки е направил и т.н. По този начин можете да придобиете някаква бегла представа за отсрещната страна, което изобщо не е гаранция.Успех на всички в пазаруването! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #11 Отговорено 22 Януари, 2006 (Редактирано) тотално са го сгомнясали тоя ибей....нема как да се плаща ...има само пейпал или бидпей което не е варянт вече .....едвам едвам намерих това което ми трябва и да се плаща с кредитна карта .....няма никви други варянти...много гадно Редактирано 22 Януари, 2006 от mihho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZERO #12 Отговорено 23 Януари, 2006 с paypal няма ли някакъв вариант? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GHOST #13 Отговорено 23 Януари, 2006 аз всичко сам си пазарувал от там имам сметка в usaa pay pal sa си към ебеи просто за по сигурно те защитават клиента от измамиа за непрестигналите стопове провери има застраховка до 1 месечен срок може да се обжалва и връщат парите два пати ми ги връщаха на менесамо внимаваи кво пи6е че има много уловкикупувах си двд за колата за 40 зелени а се оказа че сам купувал достъп до саит самото си бе6е явно бяха негра от бронкс като нашти цигани са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #14 Отговорено 27 Януари, 2006 какво paypal не приемат кредитни карти от България вече ли? а нали уж влизаме в европа, тея какво се дърпат !?! <{POST_SNAPBACK}> Няма нищо общо с приемането в Европа и прочее. Просто ядат от нас много дървета и за това ни режат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #15 Отговорено 27 Януари, 2006 какво paypal не приемат кредитни карти от България вече ли? а нали уж влизаме в европа, тея какво се дърпат !?! <{POST_SNAPBACK}> Няма нищо общо с приемането в Европа и прочее. Просто ядат от нас много дървета и за това ни режат. <{POST_SNAPBACK}> оф то само тоя пей пал да беше...исках да си поръчам стрът бар и го питам продавача колко е до БГ доставка(предлагаше плащане с кредитна карта)иии после като ми отговори 1.адската гавра 172$ доставка.....и 2.вика не приемам кредитна карта ебати...такива ли сме келемета та така са отнасят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове