Jump to content
Guest surr3a1

ВАЖНО ! eBay !

Recommended Posts

Guest surr3a1

Момчета, тъй като има голям интерес и всеки иска нещо да се купи от там включително и мен самия.Има много голям проблем от тази година... начина по който се плащаше, вече не работи:cool:За целта, когато някой си хареса даден продукт трябва да провери няколко неща:а) - да има shipping до БГб) - да е споменато ИЗРИЧНО, че дадения продавач приема кредитни карти ДИРЕКТНО, а не чрез ПейПал.Преди можеше да се плаща с ордер и почти всички го приемаха, но вече не може...или поне ние в БГ не можем да го направим...Така, че когато си харесате нещо се уверете първо, че то може да бъде поръчано наистина, а не само да се навиваме напразно :lol:Мерси за вниманието:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

ами като по-навътре в нещата можеш ли да кажеш дали става да се плаща с western union?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

ами като по-навътре в нещата можеш ли да кажеш дали става да се плаща с western union?

<{POST_SNAPBACK}>

някой приемат, но са малко... и цената на western е убийствена... ще ти стъпи на ебаси парите :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

сори за офтопика ама....и кредитна карта не е много сигурно...поръчах едни стопове и още ги нема ....даже получих некакво предупреждение че не сам платил и такива бозиии...аа паричките ги немаше от карата...както и да е нещо ми го махнаха предупреждението след сума разравиии и оплаквания и сега ше видим кво ше става дали ше си получа поръчката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

какво paypal не приемат кредитни карти от България вече ли?а нали уж влизаме в европа, тея какво се дърпат !?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Не точно, ПейПал не приемат нищо от БГ... т.е. БГ не им е в списъка...ползваше се друго - БидПей... но те работеха до 31 Дек 2005.... и вече не бачкат и ... яко фира... тва е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

то пак ще се почви начин, няма начин да изтурват парите, трябва да изчакаме само.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Payment Options : Money Order/Cashier's Check, Personal Check

а със чек дали не става?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Момчета, тъй като има голям интерес и всеки иска нещо да се купи от там включително и мен самия.

Има много голям проблем от тази година... начина по който се плащаше, вече не работи:lol:

За целта, когато някой си хареса даден продукт трябва да провери няколко неща:

а) - да има shipping до БГ

б) - да е споменато ИЗРИЧНО, че дадения продавач приема кредитни карти ДИРЕКТНО, а не чрез ПейПал.

Преди можеше да се плаща с ордер и почти всички го приемаха, но вече не може...

или поне ние в БГ не можем да го направим...

Така, че когато си харесате нещо се уверете първо, че то може да бъде поръчано наистина, а не само да се навиваме напразно :)

Мерси за вниманието:D

<{POST_SNAPBACK}>

Аз мерси за информацията. Харесал съм си и аз малко работи от там ама трябва да видя дали може да стане нещо :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest grizli

Искам само да предупредя тези които са решили да пазаруват от eBay много да внимават. И там в последно време се напълни с мошеници и измамници. Аз вече изгорях със 7,5 €. Не е много но ме е яд че ме направиха на будала. Иначе доста неща съм си купувал, но с тази измама направо загубиха моето доверие. При закупуване на кола е още по-вероятно да ви преметнат, така че бъдете мноооого ама мнооого внимателни. При наддаването най-често се включват и подставени лица или направо самия продавач с друг профил. Забележете как понякога само един човек наддава сам със себе си. Това е той, самият продавач и е едно от най-елементарните изпълнения. Има доста други номера ама сега нямам време. Проучете продавача, влезте му в профила и вижте какви са отзивите за него и колко сделки е направил и т.н. По този начин можете да придобиете някаква бегла представа за отсрещната страна, което изобщо не е гаранция.Успех на всички в пазаруването! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

тотално са го сгомнясали тоя ибей....нема как да се плаща ...има само пейпал или бидпей което не е варянт вече .....едвам едвам намерих това което ми трябва и да се плаща с кредитна карта .....няма никви други варянти...много гадно :dry::dry:

Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

с paypal няма ли някакъв вариант? :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GHOST

аз всичко сам си пазарувал от там имам сметка в usaa pay pal sa си към ебеи просто за по сигурно те защитават клиента от измамиа за непрестигналите стопове провери има застраховка до 1 месечен срок може да се обжалва и връщат парите два пати ми ги връщаха на менесамо внимаваи кво пи6е че има много уловкикупувах си двд за колата за 40 зелени а се оказа че сам купувал достъп до саит самото си бе6е явно бяха негра от бронкс като нашти цигани са

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

какво paypal не приемат кредитни карти от България вече ли?

а нали уж влизаме в европа, тея какво се дърпат !?!

<{POST_SNAPBACK}>

Няма нищо общо с приемането в Европа и прочее. Просто ядат от нас много дървета и за това ни режат. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

какво paypal не приемат кредитни карти от България вече ли?

а нали уж влизаме в европа, тея какво се дърпат !?!

<{POST_SNAPBACK}>

Няма нищо общо с приемането в Европа и прочее. Просто ядат от нас много дървета и за това ни режат. ;)

<{POST_SNAPBACK}>

оф то само тоя пей пал да беше...исках да си поръчам стрът бар и го питам продавача колко е до БГ доставка(предлагаше плащане с кредитна карта)иии после като ми отговори 1.адската гавра 172$ доставка.....и 2.вика не приемам кредитна карта ебати...такива ли сме келемета та така са отнасят :):):D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...