Jump to content
KONI

имобилайзер елиминиране

Recommended Posts

Зравейте колеги.Пак имам проблем.Прелюда има имобилайзер но частта от имобилайзера която е към ключовете е само една(така купих колата) и з агубихме ключовете сега колата стои пред блока.може ли да се елиминира по някакъв начин този имобилайзер или изобщо какво може да се направи по въпроса дайте идеи че май няма надежда да ги намерим тези ключове.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ходи до бултрако (карада) да ти програмират нов ключ. Не трябва да им е проблем ако докаш че колата е твоя.Иначе трябва да купиш ново ЕКУ ама имам в предвид НОВО :) или втора употреба с пасващ ключ и после да програмираш старияти за да не сменяш патроните.От друга страна ти нямаш ключ за вратите и старт ??? Лошо :)

Редактирано от sand0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бре, чак ново еку няма да му е нужно според мен. ключ могат да ти направят по ключалката. отиди при някой жичкаджия да ти махне имобилайзера и си готов. при нас ги махат, само дето не знам колко струва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой ще ми обясни ли защо ми е изтрито мнението за БАЙПАСС на имобилайзера??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имобилайзера не е фабричен слаган е допълнително някога от някого сега без него мога да дам само на контакт и толкова явно няма лесен начин да се отърва от негои ще трябва да търся специализирана помощ.благодаря за отзивите колеги.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де аз също имам само един ключ за колата Civic 2000г. ако го загубя какво става?Ходих да ми направят резервен ключ в Бриколаж момчето каза че след 99-та били със скачащ код или нещо подобно и нямал такава програма.Иначе би струвало около 200лв. изработката.Има ли друг вариянт?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де аз също имам само един ключ за колата Civic 2000г. ако го загубя какво става?Ходих да ми направят резервен ключ в Бриколаж момчето каза че след 99-та били със скачащ код или нещо подобно и нямал такава програма.Иначе би струвало около 200лв. изработката.Има ли друг вариянт?

Нещо в гащите му скача на тоя ключар. Купи си оригинален ключ и сам си го добави (виж в сервизния мануал как става или си плати на бултрако да го направят) И от кога обикновен ключар има заготовки за ХОНДА?? Че и с транспондер в тях??Кони сливи ли имаше в устата :drunk: Изтръгни стария имобилаизер и съедини жиците които са били прекъснатати от менте имобилайзера. Толкова ли е сложно??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

искаш да кажеш да извадя сензора който е на таблото и да вържа жиците които са към него накъсо или да търся къде отиват и там да възтановя връзката.

Редактирано от войводата/cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

искам да кажа да се наведеш и да потърсиш каде са прекаснали и какво при монтирането на имобилайзера и да възстановиш връзката както си е била. А сензора нека си седи. Самото устройство виж какво прекъсва и го шунтирай както си е било (демек кадето са резнали жица я съедини обратно както си е била).А това с плаващите пясаци в главата наключаря е за дистанционно не за ключ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък си мисля, че ако имобилайзера не е оригинален, няма как кода за деактивиране да е в ключа :D Някой ви слага в колата допълнителен имо, и след това ви преправя оригиналния ключ за да вгради в него защитата????Я пак да опитаме с малко повече мислене :hondarulez::P;):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам дали имобилайзера ти е отделен или в самото ECU....иначе бих ти помогнал да го излъжеме.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...