eddy 214 #1 Публикувано 4 Декември, 2009 Честит Рожден Ден на колегата m.g.!!! ЧРД Марто, много щастие и късмет.. Много бързи хонди и един NSX или поне S2000, като компромис.. Да сте живи и здрави всички.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gothic Angel 2 #2 Отговорено 4 Декември, 2009 Еееййй, изпревари ме колегата! Гуги, слънце, много те обичаааааааааааааааааам!!! Пожелавам ти много успехи, много красиви моменти, колкото и да не ти се иска - много любов ( ) и щастие! Силно, ама много силно се надявам да си останеш същата шматка, все така ненормален и болен психически, защото иначе не знам как ще си говоря с теб! И да знаеш - 26 не е чак толкова лошо число, така че никакви сатурнови дупки, кратери, пещери и т.н. Цуни-маймуни! Мляссссс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OptimusPrime 2 #3 Отговорено 4 Декември, 2009 Ииии мен изпревари.Марто, жив и здрав и много много щастие !!! Все така точен и усмихнат да си.пожелавам ти като се видим следващия път да се похвалиш с 2 инжектора отгоре ПоздравиЦецо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #4 Отговорено 4 Декември, 2009 Честито колега да си жив и здрав !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #5 Отговорено 4 Декември, 2009 Мартииии, айде ЧРД и от мен -аз вече ти пожелах доста неща де, ама и тук - пожелавам ти здраве, щастие, късмет, и най-красивата 5та хеч, да я караш поне докато обърнеш цифрите (62) !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rossi 1 #6 Отговорено 4 Декември, 2009 Айде и аз да се разпиша за втори път !!! Честит Рожден Ден Марти! От сърце ти желая всичко НАЙ и все така да радваш внуците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #7 Отговорено 4 Декември, 2009 Много балагодаря на всички за страхотните пожелания! Знам си аз че нашата секта си е най-хубава... @eddy: Мани ги тия NSX и S2000... D13vtec е истината Пожелавам ти в най-скоро време да я имаш!@Gothic Angel: Русланке, няма да се плашиш кака... за моето състояние лек няма Успех с изпитите, рожденните дни, празници на разни градове и т.н. :* :*@OptimusPrime: Цецо, тия два инжектора отгоре жив умрял ще ги имам ама да видим кога... Пожелавам ти и на теб такива... даже и vtec глава, че да не са самотни. @west bam: Мерси колега, жив и здрав и ти @chris_barnes: Кало, баце... още веднъж много благодаря за всички пожелания ( а те не бяха никак малко ) и ти пожелавам най-уникалната Д13TypeK с най-култовия жълт интериор да стане реалност в най-скоро време п.п. по-много мръснишки начин се опитваш да наклониш везните в полза на 5ген... @Rossi: Ей малчо благодаря ти и на теб още веднъж за пожеланията... не знам какво да ти пожелая, ти всичко си имаш !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове