Jump to content
Wolfcry

след смяна на съединител

Recommended Posts

смених съединителя цял комплект - двата диска и лагера. но след смяната му се появи странен проблем - скоростния лост е някак много нестабилен, имам чувството, че като включвам някоя скорост и ще ми остане в ръката. също така при включване се чува еднократно едно тракване и лостът "подскача" 3-4 сантиметра назад. например на първа при подаване на плавно газ, просто усещам как лостът се измества и той плавно назад! скоростите влизат както трябва, сработването е чудно, но самият лост движи, подскача и е нестабилен. все едно нещо не е застопорено или захванато както трябва. това дали е нормален ефект след смяната или има някакъв проблем ? благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това с мърдането на лоста е защото са ти скъсани тампони на двигателя/ск кутия или някой забрайл да го стегне. Другия вариант е да е отхлабена стабилизиращата щанга на ск лост.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи най-вероятно нещо съм забравил да стегна :yes: ще свалям и ще пиша. мерси!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бях пропуснал един болт да стегна на задния тампон :ghost: теро на теб трябва да ти плащам месена такса за онлайн сървиз :lol: благодаря много!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...