Wolfcry 74 #1 Публикувано 4 Декември, 2009 смених съединителя цял комплект - двата диска и лагера. но след смяната му се появи странен проблем - скоростния лост е някак много нестабилен, имам чувството, че като включвам някоя скорост и ще ми остане в ръката. също така при включване се чува еднократно едно тракване и лостът "подскача" 3-4 сантиметра назад. например на първа при подаване на плавно газ, просто усещам как лостът се измества и той плавно назад! скоростите влизат както трябва, сработването е чудно, но самият лост движи, подскача и е нестабилен. все едно нещо не е застопорено или захванато както трябва. това дали е нормален ефект след смяната или има някакъв проблем ? благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 4 Декември, 2009 това с мърдането на лоста е защото са ти скъсани тампони на двигателя/ск кутия или някой забрайл да го стегне. Другия вариант е да е отхлабена стабилизиращата щанга на ск лост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #3 Отговорено 4 Декември, 2009 значи най-вероятно нещо съм забравил да стегна ще свалям и ще пиша. мерси! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #4 Отговорено 5 Декември, 2009 бях пропуснал един болт да стегна на задния тампон теро на теб трябва да ти плащам месена такса за онлайн сървиз благодаря много! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове