Jump to content
Guest Jonini

Имам нужда от съвет

Recommended Posts

Guest Jonini

Тази сутрин бях много неприятно изненадан. Свалили са ми лайстните на предното стъкло. Сега стои много грозно и не знам дали ще мога да намеря такива. Всъщност не знам предното стъкло ли им е трябвало или само лайстните. Направо съм бесен. Колеги, приемам всякакви мнения, препоръки и съвети. Не ми се ще и Хондите ни да станат известни като опелите с вечната липса на странични огледала! Карам Сivic sedan 1992.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

ми тези лаисни са придобили вече някаква извесност :lol: наистина ги крадът :cool: провери при арабите можеби има :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Мама му да еба ей за това един гараж да си имаш най-добре. Не че е гаранция ама малко по-спокойно ще спим. Иначе ще се надяваме да се оправим някой ден и да сме живи та да го видим (демек да ги стигнем тия американци) :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

И моите ги бяха откраднали преди време :lol: Купих си втора употреба и паснаха супер. Трябва да са от седан обаче. Питах хора с хечбеци дето ги продаваха на части и ме увериха, че били различни. Сегашните са белязани и ако пак ми изчезнат и ги вида на някой автомобил.......собственика му ще си има проблеми :cool: Нови има в Бултрако, но не се обаждай, не си губи времето. Цената им е колкото на предното стъкло. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...