Jump to content
niksan89

заключване на вратите

Recommended Posts

Здравейте приятели и фенове на хонда!Наскоро взех хонда сивик 97година и имам проблем с заключването на вратите понякога когато загася колата и излезна от нея вратите се заключват автоматично горе долу след 1минута та искам да ви попитам това проблем ли е или е някаква настройка защото колата си е с оригиналното централно заключване няма никаква аларама по нея. Моля помогнете че ме дразни така :hondarulez: Благодаря на всеки който помогне

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я натисни бутона за заключване на дистанционното 2 пъти и след това натисни пак и задръж. Има ли аларма??? Пищи ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я натисни бутона за заключване на дистанционното 2 пъти и след това натисни пак и задръж. Има ли аларма??? Пищи ли?

Аларма няма а е с централно заключване дори и на ключа няма бутон нз какво е .... ако имаш идея :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги днес пробвах друго когато затворя вратите бавно не се заключва а когато дори и влезна ватре и затворя по ряско вратите и се заключва дори и да сам вътре същото е и когато я затварям от вътрешната страна нямам дистанционно на централното или копче на ключа просто си е обикновен ключ Моля колеги помагаите колата е хонда сивик 6генерация с 3 врати

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми значи сваляш лявата кора и търсиш машинката, която отговаря за заключването. Може да трябва да я смажеш /ако е механична/ или да я подмениш ако е тип "помпичка". Всъщност и ако е механична може да трябва да я подмениш. А другия вариант е да е електрически проблема, като треснеш вратата и да затваря веригата някъде. Трябва да отвориш, така можем само да гадаем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямах предвид копче на самия ключ. Бях написал "бутона на дистанционното", но ти май нямаш такова? В машинката на заключването има контакти, които реагират като завъртиш ключа, съответно да заключат или отключат. Ако има нещо хлабаво или счупено, могат да се допират в следствие на вибрациата като "треснеш" вратата. Лошото е, че вероятно е за смяна машинката, както каза колегата преди мен. :yes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колега ще сваля корите да видя какво е но интересното е че става и от двете врати не е само от шофьорслата врата а и от другата (и двете машинки да са развалени :ghost: ) А някакво инфо за цената на машинка да знаете или от каде мога да закупя такава Благадаря ви за отзивчивоста

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

днес свалихме корите но не електрическо а с вакум а там идея си нямам как е мисля ако му сложа аларма дали ще избегна проблема ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам имобилайзер нямам и дистанционно нито копче на ключа имам само един обикновен ключ и нз от какво е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Майна.. това че ти нямаш дистанционно не означава че колата няма дистанционно. А просто ти го нямаш (загубилл и т.н). Освен ако наистина няма.Та както казва musset може да е програмирано от стария собственик когато е имал дистанционно. От друга страна или ще се заключва винаги след минута или няма изобщо..Анализираи повече :)Прочети си ЮЗЕР Мануала и сервизния след това ако не намериш проблема в първия.

Редактирано от sand0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...