Jump to content
thegodfather

Внос от англия

Recommended Posts

Добър вечер колеги. Исках да задам едно въпросче към всички вас. Въпросчето е следното познавате ли човек който внася коли от Англия за какви пари. Телефон за контакти с него и кого да търся (име) и т.н. Благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Търсиш транспорт,търсиш някой да я купи от твое име......или

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И двете че нямам никаква възможност да ида до там и да си я взема. Парите ще бъдат преведени в Англия по Wester Union или Money Gram transfers че попаднах на продавач италянец и поставя много условия иска да му се прати копие на ордера от Wester Union или Money Gram Tranfers а той ще ми прати снимка на негови самолетен билет от Италия до Лондон и някви такива но ако се намери човек ще се говори с италянеца ще се разберем всичко.

Редактирано от thegodfather

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

!!! Схема някаква !!! Italian JobПуснах ти 1 номер на лични,но по добре не звъни на него

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не че е голяма схема а просто тоя иска да види ордера че да е сигурен че човека е в Англия и веднага каца в Лондон стискат се рацете и колата се взема че били го лагали няколко пати ... а бе общо взето италянска ти му работа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пич това е измама да не пращаш нищо питай колегата VTEC !!!))

Редактирано от darcosi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би но смятам че по този начин неможе да ме измами защото парите ще се на човека който ще е там а той ги получава срещу лична карта или паспорт а онзи няма как да ги взема и аз не съм много сигурен но ако се намери човек може да се пробва ще го измислим

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би но смятам че по този начин неможе да ме измами защото парите ще се на човека който ще е там а той ги получава срещу лична карта или паспорт а онзи няма как да ги взема и аз не съм много сигурен но ако се намери човек може да се пробва ще го измислим

Колега съветвам те да не се занимаваш с такива системи- хората са се отракали много по тях! Пращат коли до БГ за тяхна сметка и т.н само да преведеш пари и...прочие. Както каза Дарко не пращай нищо !!!Съвета ми е или си намери доверен човек или отивай ти...иначе има голяма вероятност да имаш ядове на главата !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

щом иска копие от ордера-100% е измама.Не се забърквай в такива схеми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чесно казано и на мен ми се вижда съмнителна работата ама е за други хора и те я искат тая кола и те дават парите не аз, а просто нямат и на идея кой може да им я вземе затова писах по форумите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично щях да го изям много голям с 10000лв. точно от такива измамници , за малко да си купя S2000 за 10000лв. ;) Не се занимавай !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това си е чиста проба измама. Обясни много добре на приятелите си, че ако имат излишни пари има достатъчно домове за сираци нуждаещи се истински от тях, а не някакви фейк търговци в УК.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

приятел отиваш до англия, зимаш една и си я докарваш, разходите са ти около 350 до 450 евро! + 130 беше застраховката в Сърбия ако минаваш от там!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...