thegodfather 1 #1 Публикувано 1 Декември, 2009 Добър вечер колеги. Исках да задам едно въпросче към всички вас. Въпросчето е следното познавате ли човек който внася коли от Англия за какви пари. Телефон за контакти с него и кого да търся (име) и т.н. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #2 Отговорено 1 Декември, 2009 Търсиш транспорт,търсиш някой да я купи от твое име......или Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thegodfather 1 #3 Отговорено 1 Декември, 2009 (Редактирано) И двете че нямам никаква възможност да ида до там и да си я взема. Парите ще бъдат преведени в Англия по Wester Union или Money Gram transfers че попаднах на продавач италянец и поставя много условия иска да му се прати копие на ордера от Wester Union или Money Gram Tranfers а той ще ми прати снимка на негови самолетен билет от Италия до Лондон и някви такива но ако се намери човек ще се говори с италянеца ще се разберем всичко. Редактирано 1 Декември, 2009 от thegodfather Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #4 Отговорено 1 Декември, 2009 !!! Схема някаква !!! Italian JobПуснах ти 1 номер на лични,но по добре не звъни на него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thegodfather 1 #5 Отговорено 1 Декември, 2009 Не че е голяма схема а просто тоя иска да види ордера че да е сигурен че човека е в Англия и веднага каца в Лондон стискат се рацете и колата се взема че били го лагали няколко пати ... а бе общо взето италянска ти му работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darcosi 14 #6 Отговорено 1 Декември, 2009 (Редактирано) пич това е измама да не пращаш нищо питай колегата VTEC !!!)) Редактирано 1 Декември, 2009 от darcosi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thegodfather 1 #7 Отговорено 1 Декември, 2009 Може би но смятам че по този начин неможе да ме измами защото парите ще се на човека който ще е там а той ги получава срещу лична карта или паспорт а онзи няма как да ги взема и аз не съм много сигурен но ако се намери човек може да се пробва ще го измислим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #8 Отговорено 1 Декември, 2009 Може би но смятам че по този начин неможе да ме измами защото парите ще се на човека който ще е там а той ги получава срещу лична карта или паспорт а онзи няма как да ги взема и аз не съм много сигурен но ако се намери човек може да се пробва ще го измислимКолега съветвам те да не се занимаваш с такива системи- хората са се отракали много по тях! Пращат коли до БГ за тяхна сметка и т.н само да преведеш пари и...прочие. Както каза Дарко не пращай нищо !!!Съвета ми е или си намери доверен човек или отивай ти...иначе има голяма вероятност да имаш ядове на главата !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tunyo 3 #9 Отговорено 1 Декември, 2009 щом иска копие от ордера-100% е измама.Не се забърквай в такива схеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thegodfather 1 #10 Отговорено 2 Декември, 2009 Чесно казано и на мен ми се вижда съмнителна работата ама е за други хора и те я искат тая кола и те дават парите не аз, а просто нямат и на идея кой може да им я вземе затова писах по форумите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #11 Отговорено 2 Декември, 2009 Аз лично щях да го изям много голям с 10000лв. точно от такива измамници , за малко да си купя S2000 за 10000лв. Не се занимавай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #12 Отговорено 2 Декември, 2009 Това си е чиста проба измама. Обясни много добре на приятелите си, че ако имат излишни пари има достатъчно домове за сираци нуждаещи се истински от тях, а не някакви фейк търговци в УК. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximalnia 0 #13 Отговорено 3 Декември, 2009 приятел отиваш до англия, зимаш една и си я докарваш, разходите са ти около 350 до 450 евро! + 130 беше застраховката в Сърбия ако минаваш от там! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове