Jump to content
Guest iceman1234

Червен талон

Recommended Posts

Guest iceman1234

Значи един приятел ми прати линкчето от форума на Ауди. Става дума за замяна на синьото талонче към книжката с червено, АКО в последните 6 години сте се държали прилично и сте слушкали (нямате нарушения и отнети точки). Та тогава "добрият" старец ще ви зарадва с него. На него пише - Водач без нарушения! И т.н. ето линка, за който го късае да чете цялото писание!:http://audibg.com/NEW/index.php?showtopic=8256

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Една голяма простотия! :lol: Добре де, човек има книжка от 10 години и само си я държи в джоба. Кара колата само когато тати му даде от село до града. Общ стаж за тези 10г. - 1000км. Обаче си взема червения талон и става "Примерен шофьор". Този човек не познава половината знаци, повярвай ми и ако го пуснеш в някой голям град... не ми се мисли!В Севлиево, когато си вземах книжката през '98 имаше 3 светофара (и още са толкова), от които работеха 2! Няма да ви казвам какъв ужас беше, когато ми се наложи да карам за първи път в Сф. Странното е, че сега има обратния ефект. В големия град се учиш да се съобразяваш с околните, спазваш предимства, даваш си мигачи и т.н., а там на това място, където си вземах книжката никой не дава мигачи, защото лафа е, че всеки знае другия къде отива. Само че аз отдавна немога да съм с червен талон ;) а там ще има много с червени талони... да са им честити ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Помъ4или са се да поо6трят примерните ама пак недомислено ;) И мен нема да ме огрее 4ервеното :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Аааааа, мене ши ма огреййй червеното .... ама ВИНО ;):lol:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Последният път като бях в КАТ,компютъра 3-4 минути само изписва един дълъг списък с нарушенията ми от предишната книжка,преди да възтановявам шофьорски права.Имах Акт и така и не ме наказаха защото се оказа че полицаят забравил да пише в Акта скороста с която ме е засякал.А тя беше около 73-75км.Толкова му се пишеше на 9-ти септември точно,че от зор забравил скороста да пише.Тъкмо Ди Джей Спрайт ми беше на гости и се мотахме вечерта.То без нарушения че не може ако караш активно е ясно,въпроса е колко пъти са те хванали.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

Аааааа, мене ши ма огреййй червеното .... ама ВИНО  ;)  :lol:  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

:P;);) и мен така ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

С риск да раздразня някой аз вече си имам такова талонче ;) Но не мисля че има някаква печалба от него освен за КАТ понеже струваше 1,30 май :lol: Така или иначе книжка кола не кара ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

такова талонче няма никага да видя :cool::lol::lol: аз до преди два месеца бях с 2 точки в талона :lol:;);) ма това незначи че съм лош шофиор ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Този талон може би няма да се вземе от член на клуба на Хонда никога :cool::lol::lol::lol:;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Този талон може би няма да се вземе от член на клуба на Хонда никога  :cool:

:lol:  :lol:  :lol:  ;)  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

С риск да раздразня някой аз вече си имам такова талонче ;) Но не мисля че има някаква печалба от него освен за КАТ понеже струваше 1,30 май ;) Така или иначе книжка кола не кара ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...