Guest NCN #1 Публикувано 2 Януари, 2006 Днес си сменях тампона на кабуратора и понеже така и така беше при майстора огледахме леко предницата и се оказа това-онова: Някой имали си представа откъде и за колко мога да си намеря долен шарнир за 4-та генерация и дълга дясна щанга(накрайник)? Нов или втора употреба? Искам да си сложа Струт бар-преден но незнам кое е по-добре да си направя или да си закупя такъв? Ако ще се копува какъв би следвало да бъде и долу-горе каква цифра ще ми струва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #2 Отговорено 3 Януари, 2006 Десен нов накрайник, един долен и един горен шарнир + труд при омбре ми излязоха 250лв.стрът-бар комплекта горни ми беше 160лв. само за преден НЕ давай пове4е от 100лв... 90 е добра цена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #3 Отговорено 3 Януари, 2006 (Редактирано) Ми аз си намерих долен нов за 63.00лв. и 2hands за 25 - 4000км.Но повъпроса за щангата - Нищо..........?! Редактирано 3 Януари, 2006 от NCN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chikiriki #4 Отговорено 3 Януари, 2006 Ми аз си намерих долен нов за 63.00лв. и 2hands за 25 - 4000км. Но повъпроса за щангата - Нищо..........?! <{POST_SNAPBACK}> долен-22лв горен-25 накрайник-35 нови ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #5 Отговорено 3 Януари, 2006 Да бе по-късно намерих и такава оферта на "Delphy"-EnglandВсе пак много благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове