Jump to content
Guest doggy

Ел Проблеми

Recommended Posts

Guest doggy

Абе хора за много безаварийни години,аз имам едно вапрос4е,ами на колата ми (civic 5gen)не ми свети лампата на акумулатора,разглобих таблото ама не е от кру6ката тя е здрава,проблема в динамото ли остава или мойе да е по трасето някаде,да знам дали някои е имал такав проблем или да я карам на еладжия :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dobromirski

Тури един мултицет на клемите, запали и ако напрежението е по-малко от 13V значи наистина имаш проблем - най вероятно се е "окотило" релето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maskata

Абе хора за много безаварийни години,аз имам едно вапрос4е,ами на колата ми (civic 5gen)не ми свети лампата на акумулатора,разглобих таблото ама не е от кру6ката тя е здрава,проблема в динамото ли остава или мойе да е по трасето някаде,да знам дали някои е имал такав проблем или да я карам на еладжия :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

Вероятноста проблема да е по трасето е голям, доколкото разбрах лампата не ти светва когато си на контакт без да е запален двигателя. Моя съвет е да вземеш мултицет и да провериш дали има напрежение в буксата на таблото когато колата е на контакт, ако има напрежение провери пътечките на самото табло.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...