Jump to content
Guest cheaty

Кофти финал на 2005-та година

Recommended Posts

Guest cheaty

Здравейте,

пускам тази темичка по няколко причини - първо да ви предупредя, второ да си излея мъката публично и трето ако някой може да ми помогне със съвет - би било добре...

За какво иде реч - на 31-ви Декември 2005 около 22:30 тръгнах от Бояна към Младост за да взема гаджето и да ходим до центъра да зяпаме зарята. Не бях пил, само се чукнахме със семейството (1/2 глътка уиски, обилно гарнирана с ядки, храна и т.н.). Колата ми преди 3-4 дни я бях минал на ГТП, перфектна разбира се.

Тръгнах по Околовръстното шосе - празно, коли няма почти. Малко след разклона за Драгалевци знам, че има дупки (при царското село) и намалих до около 60. Да се е*а в късмета, една голяма дупка не успях да я видя навреме и минах през нея. Резултата - двете десни гуми спукани. Гледах я после - огромна, сложил съм и снимки да й се порадвате. Колата я оставих пред автоцентър Диана (благодарско на охраната!), дойдоха, взеха ме и с друга кола си ходих където както беше планувано. Докато чаках да ме вземат едно Рено Еспейс мина по същия начин - двете му десни гуми си заминаха. Оказа се, че са дядо Мраз/Коледа и Снежанка :fun: Много ядосани бяха и не ги тормозих да се снимам с тях...

На следващия ден - т.е. 1.1.2006 някъде към обяд (като се посъбудих) звъннах на КАТ, отидох там, те дойдоха и писаха... Имам си протокол за ПТП... имам си и АКТ!!! Провинението - напуснал съм местопроишествието. Казаха, че може и книжката да ми вземат за такова нарушение.

Сложих 2 от летните гуми и си прибрах колата, при спиране носи на дясно... при нормално движение не забелязах проблеми, ама не съм я карал много нито бързо.

Притеснява ме как ще ги отчитат тия щети застрахователите (Булинс) - как да им обясня, че колата не се държи както преди случката?

Сигурно аз съм си виновен, че се наврях в дупката, но моля да не ми изсипвате коментари от типа "абе ти къде гледаш?" :bounce: И без това ми е криво...

За акта сигурно пак аз съм си виновен, че не съм ги извикал в 22:45, но наистина не знаех, че е задължително веднага... мога ли да го обжалвам този акт? Ченгетата нищо не казаха...

А лошото в случая беше, че те знаели за моя инцидент от охраната на Диана - имало го записан и не искаха да го пишем с днешна дата :drunk:

Ето ги и снимките - слагал съм и телефона ми (Nokia 1100) за да са ясни размерите. Синия Форд не е мой, но ми е жал за него, Прелюда също се вижда.. тъжна картинка а?

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от cheaty

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Колега мой искрени съболезнования , много кофти случка :D Това което ти предлагам да направиш е да питаш познати ако имаш или ако нямаш консултирай се с някакъв адвокат защото можеш да осъдиш общината и то си с пълното си право.Бъди сигурен и аз ще ти кажа , разходите за адвокат и нервите при всички положения няма да са оправдани и не знам дали ще покрият щетите !!! Т.е. веднага ще гледат да те обезсърчат :drunk: но ако си настоятелен и другите коли както са влезнали в същата дупка като тебе направят същото тежестта на обвинението е много силна и така ако всеки един българин потрошил си колата в такива ями подаде жалба и изисква обезщетения рано или късно нещата ще се променят.За мое голямо щастие до сега не съм влизал в толкова сериозни дупки и не съм кривил джанта , пукал гума или т.н. но като всеки един шофьор в България съм влизал в дупки ( пак казвам за щастие не толкова сериозни ) и отчитам отклонение и то не малко във вървежа на колата и возията !!! За съжеления бумащината в държавата ни все още е страшно тромава по някои отношения , най-вече засягащи защита потребителското право , това на гражданите или всичко което е свързано с обезщетения гражданите на държавата , докато за сметка на това ( ако мога да го нареча така ) "прибирането" пък на средства в хазната се равнява горе долу с ускорението на нашите Хондички :fun::bounce::fun: П.П. Като за последно искам да ви кажа , че тука в Пловдив след усилени протести , подаване на жалби и т.н. след може би десетилетия ( може би около 40 години , ако не и повече ) една от най-разбитите улици в квартал Малкия Париж ( Кичево) беше асфалтирана от А до Я и сега поне по този критерии сме на европейско равнище.Та на поговорката зговорна дружина - кара управници пътища да асфалтира :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

съчуствам тии при мен ако някои не беше махнал мантинелата щото така му е удобно, нямаше да се обърна по таван, ама живеем в българия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Колега, препоръчвам ти да ЗАВЕДЕШ ДЕЛО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Знам че общината е била осъждана за подобни случай с дупки. Щом КАТ не иска да пише с днешна дата, а пък охраната ЗНАЕ за случея..... какво по-голямо доказателство от ТОВА. -----не си могъл да избегнеш дупката, заради насрещното движение------- и си готов. ТОВА Е ЦЕЛТА, сигурен съм, че ще си вземеш парите. Отиди при адвокат,разкажи всичко.. и той, ако прецени че ще спечелиш, ще се хване, щото това са пари и за него :bounce:Действай, не се мотай. Няма да те бавят толкова за парите, щото тея работи гледат да ги минат по бързата процедура, щото са дребни за общината.СТИСКАМ ПАЛЦИ !!!! :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

Съжалявам колега cheaty :drunk:

Притеснява ме как ще ги отчитат тия щети застрахователите (Булинс) - как да им обясня, че колата не се държи както преди случката?

Ами нали си минал ГТП и всичко е било ОК. Значи сега щом носи, се е появило нещо ново и трябва да е от дупката, трябва да са много нагли, че да увъртат за това нещо, не е ли така? A се чудя пък, тия от КАТ нямат ли някаква процедура за комуникация с тия, дето асфалтират, това на нищо не прилича, тая дупка със сигурност е там отдавна, като нищо са викани катаджии за нея и друг път, пък и да не са викани, са минавали оттам и е ясно, че дупката е опасна не само за имуществото, ами и за хората..... :D:fun: Иначе сега гледах на страницата на общината, че има възможност за онлайн пускане на жалби ( http://www.sofia.bg/virtdelovodstvo.asp ), както и форум, където явно следят какво се пише и предават по веригата ( http://www.sofia.bg/forum.asp ).Съвсем отскоро шофирам и първото ми впечатление е, че пътищата са дори много по-зле от всичките ми представи, то човек трябва да кара най-много с 40 по непознат път егати.... :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

И аз ти съчуствам колега.И аз го преживях същото,но със спукана само една гума,но за сметка на това крива джанта и при изправянето се спука та я лепиха и нея!!!Няма ли кой да осъди общината най-накрая?!?!?!?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

гадна работа :drunk: ама споко вашите улици бат :bounce: Бойко ще ги оправи :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zaro

Колега не се помотквай,а отиваи в Булинс!В твоя слу4аи ще ти платят джантите,гумите и ремонта по предницата,като им представиш протокола от КАТ!В застрахователния договор ти пише:"Откраднати джанти и гуми не се заплащат,само повредени при ПТП!"Аре със здравеУСПЕХ :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Просто идея,може да минеш през оторизиран от булинс сервиз да ти измерят предницата и да ти дадат разпечатка..... ако е посукана доста, може да се навият да платят и ремонта... все пак това че е минала ГТП е добре.Успех колега :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest genchotur

гадна работа ;)

ама споко вашите улици бат :lol: Бойко ще ги оправи ;)

<{POST_SNAPBACK}>

пич нема такива работи аз миналата година бях в бул инс и се опитах да заведа щета за 2 гуми че ми бяха нарязани а и струваха маика си и бащаси 600 лева ,ама нанаиси казаха че не изплащата аксесоари а гумите били такива така че не знам ванка кво да те посаветвам пич....заведи дело наистина :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

моите съболезнования колега! важното е, че вие сте добре и не сте 'празнували' на улицата или в някоя болница!Ти щетата ще можеш да си я заведеш в БулИнс, и ще ти платят донякъде. Питай ги за 2ри оглед по окачването кога и къде ще могат да направят, дали в твой сервиз или в техния.Но преди това нищо не ти пречи да минеш през реглаж (или поне измерване, по-евтино е, срещу КАТ до гуми радиал) като сложи 2 еднакви гуми на мост - зимните отпред и летните отзад примерно (да не идва разлика от тях)А аз защо си мисля, че околомръсното не е към общината, а към дирекция пътища (тоест като извънградско е)както са и повечето пътища в градове и села, през които минават първокласни и второкласни пътища.Но така или иначе трябва да ги съдиш. Но не знам със застрахователите как ще се разбереш, понеже те като ти поемат щетата май поемат и правото/задължението да се оправят със общината, както се оправят по гражданската отговорност със другия застраховател.А акта за това, че си напуснал местопроизшествието, мисля че не можеш да си го спестиш (а е кофти акт) пък и без него не можеш да минеш, ако искаш протокол (а ти искаш)Наистина е кофти бюрокрация - длъжен си да се обадиш на КАТ и да ги изкачаш да дойдат, и да ти вземат и алкохолна проба (задължителна е) но пък точно по това време те са супер заети (и повечето почиват/празнуват) и ще ги чакаш 2 часа и ще си пропуснеш празника ... аз на твое място бих се върнал след празника там и да извикам КАТ, все едно сега е станало. но станалото станало ... не знам този акт как може да падне, дори и да осъдиш цялата държава за дупката, те са независими неща.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Пич чакай и аз да кажа кво ми се беше случило точно като взех колата. Влязъх в една дупка с около 20 и бам предна дясна гума на боклука та понеже бях гледал предаването на Господари на ефира че можело да съдиш общината и викнах веднага КАТ и като дойдоха ми казаха че трябвало да ми напишат акт за да ми напишат протокол и доколкото разбрах акта е затова че си нанасям щети на колата ;) И оня тъпак ми четеше от правилника че съм бил виновен защото не съм се бил съобразил с РЕЛЕФА НА ПЪТЯ!!!;) Кво да говорим повече успокоих се че поне карам с гуми втора употреба и се убедих че е по добрия вариант за родната БЪЛГАРИЯ. Доколкото разбрах не може ли да ти напишат протокол без да има акт така че може би не е проблема че си ги викнал на другия ден ;):lol::P;):) И не ме разбирайте погрешно ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ обаче има доста работи които ти пречат да и се радваш!!!PEACE ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

гадна работа :lol:

ама споко вашите улици бат :cool: Бойко ще ги оправи ;)

<{POST_SNAPBACK}>

пич нема такива работи аз миналата година бях в бул инс и се опитах да заведа щета за 2 гуми че ми бяха нарязани а и струваха маика си и бащаси 600 лева ,ама нанаиси казаха че не изплащата аксесоари а гумите били такива така че не знам ванка кво да те посаветвам пич....заведи дело наистина ;)

<{POST_SNAPBACK}>

аз преди две години на дъждовно време ;) дърпам ръчна в един завои и изпускам колата ;) и прас предна десна гума в бордиура :lol:

резолтат ;) сцепена гума и счупена л. джанта :lol:

отивам в бул инс ;) и хоп 250лв ;) та не винаги историите със застрахователи завършват зле ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

ми тая вечер и аз станах жертва на околомръсното със скорост 50-55км по добре осветения път лаврирайки между кратерчета -хоп спукана нова гума на 300-400км и крива л.джанта :lol: и най лошото че никой не иска да изправя мойте джанти че били много здрави (орг.хонда) :lol: а нова такава едва ли ще намерия :lol: така че колеги избягвайте околомръсното (особено вечер) и много поздрави на кмета от мене :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cheaty

Благодаря на всички за разбирането! Сега да кажа до какво положение съм:Булинс според мен се отнесоха коректно - 2 нови гуми /старите наистина за нищо не стават, а и вече бяха карани един сезон/ + изправяне на 2 джанти /гумаджиите казаха, че не са зле и ще могат да се оправят без проблеми/. За ходовата част ме пратиха на реглаж и за мое очудване - почти всичко беше в нормите, след реглажа всичко е ок, параметрите са много близки до идеалните. Няма потрошени неща, колата си е супер. Човека дето ми прави реглажа и я гледа не можа да повярва, че след като съм бастисал 2 гуми колата може да е в такова добро състояние :cool: То и добре, че така стана, защото не ми харесва идеята да ми я правят в техен сервиз...Колкото до общината - Булинс ще си я осъдят без проблем. Това обаче да не радва никого.. на общината и е по-евтино да плаща тия щети отколкото да направи така, че да не се случват такива неприятни случки. Т.е. подобрение по пътищата не очаквайте :lol: Конкретната дупка е замазана (не казвам "оправена", защото след следващия дъжд пак ще се отвори), но наистина по тъмно много, ама много внимавайте по околовръстното между Драгалевци и Симеоново. Също и на завоите при "моста" на разклона за младост.Още веднъж благодаря, че ми помогнахте да не се чувствам сам и ви пожелавам приятно и безаварийно каране през новата 2006та година :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

... и крива л.джанта  :lol: и най лошото че никой не иска да изправя мойте джанти че били много здрави (орг.хонда) ;) а нова такава едва ли ще намерия :lol:

така че колеги избягвайте околомръсното (особено вечер) и много поздрави на кмета от мене :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

колега sorry и за теб :lol:

между другото това за много здравите хонда джанти май е повече мит отколкото реалност - взех си 4 оригинални джанти от купе 99та, и 2те бяха леко криви. изправих ги, сложих ги отзад - преди нова година изправях и другите 2. а уж CRX-а лек, с големи балони 175/70 гуми съм ...

и няма проблем да се изправят. само че ги измий добре (със студена вода) и ги дръж на топло, да е над 15 градуса температурата им, когато ще ги изправяш. че като е студен материала и е по-твърд и по-малко еластичен, може да се спукат.

аз лично съм много доволен от 3ма гумаджии. единия е срещу полицията на Тодор Александров посока люлин, след бул. Константин Величков, другия е на семинарията в Делина, а третия е в Младост 3 до бл.326 на улицата дето излиза на Арена-Младост, Атанас Москов се казва мисля.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cheaty

Наистина е кофти бюрокрация - длъжен си да се обадиш на КАТ и да ги изкачаш да дойдат, и да ти вземат и алкохолна проба (задължителна е) но пък точно по това време те са супер заети (и повечето почиват/празнуват) и ще ги чакаш 2 часа и ще си пропуснеш празника ... аз на твое място бих се върнал след празника там и да извикам КАТ, все едно сега е станало. но станалото станало ... не знам този акт как може да падне, дори и да осъдиш цялата държава за дупката, те са независими неща.

<{POST_SNAPBACK}>

Абсолютно си прав, но в моя случай има една малка подробност, която май не я споменах. След инцидента колата беше на 20тина метра от охраната на "Диана", в калта до пътя. Исках да я махна от там по две причини - тъмно и безлюдно, а и е възможно някой да уцели дупката с по-висока скорост и да се спре в багажника ми :lol: Затова отидох при охраната и ги помолих да я мръдна колата пред сервиза. Те казаха, че по принцип не било разрешено ама проявиха човещина, защото вече беше късно а и имам само 1 резервна гума. Разбрах че за вечерта съм 10тата кола, но от предишните е имало само един с 2 спраскани гуми и го накарали да си извика пътна помощ, да не им пречи там колата, останалите потърпевши - с по една гума, лесна работа:lol:

Веднага след мен едно Рено също спука две гуми и заседна пред сервиза.

Лошото беше, че тоя от Реното много се ядоса, почна да псува, обясняваше как тия от "Диана"-та разравяли дупките преди сервиза и с две думи ядоса охраната. През това време аз си тръгнах, но охраната са се обадили на полицията и са споменали и моята кола. Т.е. произшествието е сигнализирано от "свидетел", аз съм "избягал" и нямаше как да го пишем с дата 1.1.2006 и да избегна акта :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

на Тодор Александров посока люлин, след бул. Константин Величков, аз там живея и те ми я оправиха :lol: а в делината са ми приятели и не искахася и булинс да се прояват като пичове :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Хмм имам чувство, че тези дупки се раздават под аренда на гумаджиите за по 10 години - да си ги поддържат, окопават, наливат с водичка за да не се виждат и т.н. Така и вулВанизаторите са на далавера и общината закърпва някои дупки.......в бюджета си :lol::cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

между другото това за много здравите хонда джанти май е повече мит отколкото реалност - взех си 4 оригинални джанти от купе 99та, и 2те бяха леко криви. изправих ги, сложих ги отзад - преди нова година изправях и другите 2. а уж CRX-а лек, с големи балони 175/70 гуми съм ...за джантите ми казаха да не ги продавам в никакъв случай че са много здрави :cool: и в делината и при драго на тодор александров май ша им повярвам :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Наистина е кофти бюрокрация - длъжен си да се обадиш на КАТ и да ги изкачаш да дойдат, и да ти вземат и алкохолна проба (задължителна е) но пък точно по това време те са супер заети (и повечето почиват/празнуват) и ще ги чакаш 2 часа и ще си пропуснеш празника ... аз на твое място бих се върнал след празника там и да извикам КАТ, все едно сега е станало. но станалото станало ... не знам този акт как може да падне, дори и да осъдиш цялата държава за дупката, те са независими неща.

<{POST_SNAPBACK}>

Абсолютно си прав, но в моя случай има една малка подробност, която май не я споменах. След инцидента колата беше на 20тина метра от охраната на "Диана", в калта до пътя. Исках да я махна от там по две причини - тъмно и безлюдно, а и е възможно някой да уцели дупката с по-висока скорост и да се спре в багажника ми :lol: Затова отидох при охраната и ги помолих да я мръдна колата пред сервиза. Те казаха, че по принцип не било разрешено ама проявиха човещина, защото вече беше късно а и имам само 1 резервна гума. Разбрах че за вечерта съм 10тата кола, но от предишните е имало само един с 2 спраскани гуми и го накарали да си извика пътна помощ, да не им пречи там колата, останалите потърпевши - с по една гума, лесна работа:lol:

Веднага след мен едно Рено също спука две гуми и заседна пред сервиза.

Лошото беше, че тоя от Реното много се ядоса, почна да псува, обясняваше как тия от "Диана"-та разравяли дупките преди сервиза и с две думи ядоса охраната. През това време аз си тръгнах, но охраната са се обадили на полицията и са споменали и моята кола. Т.е. произшествието е сигнализирано от "свидетел", аз съм "избягал" и нямаше как да го пишем с дата 1.1.2006 и да избегна акта :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

единственото ти 'прегрешение' е че не си се обадил на КАТ да сигнализираш за произшествието. и сега се водиш избягал от местопроизшествието и автоматично означава, че си виновен ... кофти работа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

между другото това за много здравите хонда джанти май е повече мит отколкото реалност - взех си 4 оригинални джанти от купе 99та, и 2те бяха леко криви. изправих ги, сложих ги отзад - преди нова година изправях и другите 2. а уж CRX-а лек, с големи балони 175/70 гуми съм ...

за джантите ми казаха да не ги продавам в никакъв случай че са много здрави  ;)  и в делината и при драго на тодор александров май ша им повярвам ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Моите джанти са такива,и нямам оплаквания.Но нищо не се знае....дано на никой да не се случват такива работи.... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vinnie

emi dokato ima balami kato nas da si plastame vinetkite i tnt,i da si mal4im tva ste e oste dalgi godini obi4aina gledka po rodnite patista.VREME E DA SE VDIGNEM NA BUNT. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

emi dokato ima balami kato nas da si plastame vinetkite i tnt,i da si mal4im tva ste e oste dalgi godini obi4aina gledka po rodnite patista.

VREME E DA SE VDIGNEM NA BUNT. :)

<{POST_SNAPBACK}>

:dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

За тебе кофти финал за 2005, за мен кофти начало на 2006. Снощи се прибирам в Разград от Търново и малко преди разград в едно село един камион ме заслепи и точно в тоя момент скочих в една дупка на пътя. Като почна да трака, лелее викам окачването отиде. Слизам гледам задната гума що годе е добре. Напомпах я малко за всеки случай и айде пак на път (мислех си че все някак си ще се добера до Разград). Да ама не, чаткането си продължи. Спрях и кво да гледам гумата спаднала. Добре че беше резервната на Хонда, че я сложих нея и се добрах до Разград. Като смъкнахме гумата, кво да видим. Тя не е спукана, ами се изкривила джантата и изпуска от там. Така и не разбрах защо задната гума пострада като аз скочих в трапа повече с предната. Да е.... пътищата да е... Добре че не бях с летите джанти, че .... :) Ето и снимка:

Публикувано изображение

Редактирано от lz2lps

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cheaty

Ето и продължението....Днес отидох да си взема талона и... ми взеха книжката - за 1 месец + 50 лв (с данъците предполагам).Наказанието е за напускане на местопроизшествието.. Посъветваха ме да не го обжалвам, тъй като това бил минималния срок?!? То не че е много голям, ама.... Все пак ако стане "случка" като карам без книжка много ли съм виновен?Дайте инфо какво е да се кара без книжка, щото до сега не ми се е случвало....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zaro

Ето и продължението....

Днес отидох да си взема талона и... ми взеха книжката - за 1 месец + 50 лв (с данъците предполагам).

Наказанието е за напускане на местопроизшествието..

Посъветваха ме да не го обжалвам, тъй като това бил минималния срок?!? То не че е много голям, ама....

Все пак ако стане "случка" като карам без книжка много ли съм виновен?

Дайте инфо какво е да се кара без книжка, щото до сега не ми се е случвало....

<{POST_SNAPBACK}>

Бате ако те хванат да караш по време на наказанието ти,може и да не си видиш книжката много по-дълго време!!!За това си седни на газъ за един един месец и после гас!Може и да има някви врати4ки като те спрат,като управдания!?Говори с някои твои познат катаджия и го питаи за кво става ре4! Макар 4е според мен не е нормално да ти я вземат за такова нещо! :dry:

Аре жив и здрав

Редактирано от zaro

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

твоя случай е за паертия АТАКА или за някоя телевизия да речем СКАТ или НОВА баси потроши си човек колата па за капак му взимат и книжката :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zaro

Що верно не се обърнеш към медиите!? :( Това тяхното е непоносимо бе брат4е!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Я земи зънни на "Приятно ми е Мавриков", да видим ченгетата дали ше се зарадват на репортажа на "Господари на Ефира"..... :lol::cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest XapBu

Я земи зънни на "Приятно ми е Мавриков", да видим ченгетата дали ше се зарадват на репортажа на "Господари на Ефира".....  :P  :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

точно за това си мислех и аз... падаш в дупка на общината, разбиваш си колата и за капак ти прибират и книжката

е ченгетата ще кажат трябваше да чака, ама нали е празник бе - насред околовръстното със сержанта ли щеше да си го караш... направо за скункс и точно за кмета бойко дето хем е ченге хем сега дупки трябва да пълни :lol:

прати им адреса на този thread - да четат и да преценят - gospodari@gospodari.com

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

много кофти вярно! злото не идва само :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

егати и историиката :offtopic: и това ни било държава :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...