Guest roadracer #1 Публикувано 31 Декември, 2005 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimodi #2 Отговорено 31 Декември, 2005 Наблъскали са яко технологии, ама отвън твърде много ми напомня като фасон на Audi A2... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #3 Отговорено 31 Декември, 2005 Най-странното е че пода мяза на дървено дюшеме ...според мен са търсили максимален ефект в посока семейство и уют...само камината липсва ....абе на мен лично нестандартното ми харесва п.с.....тука май и Майната трябва да се включи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #4 Отговорено 31 Декември, 2005 оо, определено нестандартното ме кефи, дори и "дървеното дюшеме"(цялата ми къща е с такова), а хонда скоро пуснаха някакъв щатски модел накован с дървен ламинат. Гадно е наистина, че яко прилича на А2, ама ще я тунинговаме набързо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sand0 #5 Отговорено 31 Декември, 2005 Този модел е направен специално за домашни любимци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest XapBu #6 Отговорено 31 Декември, 2005 виждал съм го преди - харесва ми, но без кучешките дивотии, които май са ги добавили в последния момент заради шоуто Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове