Jump to content
Guest triegger

проблем с ел.инсталацията

Recommended Posts

Guest triegger

От 1 седмица се наблюдава моменто изчезване на токовете на моята D13B2 сивик 5 та генерация.Та значи когато се появи по голям консуматор като превключване от къси на дълги фарове всичко гасне за секунда радиото таблото с уредите фарове и т.н. Молбата ми е ако друг съклубар е имал такъв проблем и го е решил да ме светне от какво е щото лошо ми гасне.Приемам всякакви предположения .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

някъде до акумулацията има една черна кутия, където има 3 медни пластини хванати с болчета. виж да няма някое хлабаво болче, щото при мен излеза проблема от тях. като чета кво си писал и при мен изглеждаша по тоз начин :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Също куплунга на контактния нлюч!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Знам че ще прозвучи малко глупаво, но да почнем с най-лесното - видя ли, дали не са окислени клемите на акумулатора.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo

Знам че ще прозвучи малко глупаво, но да почнем с най-лесното - видя ли, дали не са окислени клемите на акумулатора.

<{POST_SNAPBACK}>

Наистина погледни първо това. Аз я патих тая. За всеки случай почисти клемите и ги намажи с грес.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest triegger

<{POST_SNAPBACK}>

Наистина погледни първо това. Аз я патих тая. За всеки случай почисти клемите и ги намажи с грес.

<{POST_SNAPBACK}>

Клемите не бяха окислени въпреки това ги почистих и смазах.Медните пластини си бяха затегнати добре. Ще изчакам извесно време и ако продължи да го прави ще отворя куплонга на контактния ключ.Блгодаря на всички отзовали се.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...