hondarev_accordov 0 #1 Публикувано 21 Ноември, 2009 Колеги,преди време смених спортните пружини с оригинални за хонда акорд 97г.От тогава ми се получи едно похлопване като минавам през вдлъбнатина,предницата е гледана 100 пъти и всичко е супер.Въпроса ми е къде в Пловдив мога да разбера дали амортисьорите не са ми по къси и от там да идва това похлопване?Когато минавам през дупки или павета нищо не се чува,само когато и 2 предни гуми попаднат в длъбнатината тогава се чува. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #2 Отговорено 22 Ноември, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #3 Отговорено 22 Ноември, 2009 ако ти е сменяно окачването както си трябва вероятността да са спортни е много голяма.Когато преди секунда почнах да ти пиша нямах идея как да провериш но се сетих току що.Вземаш крика, вдигаш колата и мериш колко е разстоянието от калника до гумата.После идва трудното.Намираш същата лока със също толкова високи гуми и повтаряш процедурата.Ако си със спортни амортесори при тебе разстоянието трябва да е по малко.Може да помолиш някои от колегите с акорди да направи замерването дистанционно ако не можеш да намериш такъв акорд.Дано съм ти бил полезен.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #4 Отговорено 23 Ноември, 2009 Много благодаря за съвета,ще направя тази процедура събота и ще видя как ще сравня.? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове