Jump to content
hondarev_accordov

Въпрос за спортен амортисьор

Recommended Posts

Колеги,преди време смених спортните пружини с оригинални за хонда акорд 97г.От тогава ми се получи едно похлопване като минавам през вдлъбнатина,предницата е гледана 100 пъти и всичко е супер.Въпроса ми е къде в Пловдив мога да разбера дали амортисьорите не са ми по къси и от там да идва това похлопване?Когато минавам през дупки или павета нищо не се чува,само когато и 2 предни гуми попаднат в длъбнатината тогава се чува. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако ти е сменяно окачването както си трябва вероятността да са спортни е много голяма.Когато преди секунда почнах да ти пиша нямах идея как да провериш но се сетих току що.Вземаш крика, вдигаш колата и мериш колко е разстоянието от калника до гумата.После идва трудното.Намираш същата лока със също толкова високи гуми и повтаряш процедурата.Ако си със спортни амортесори при тебе разстоянието трябва да е по малко.Може да помолиш някои от колегите с акорди да направи замерването дистанционно ако не можеш да намериш такъв акорд.Дано съм ти бил полезен.Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много благодаря за съвета,ще направя тази процедура събота и ще видя как ще сравня.?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...