Jump to content
sam

англичанката загрява

Recommended Posts

Смених термостата,обезвъздуших я, перката включва,но пак загрява,не знам вече какво да правя,ако някой може да помогне съм му благодарен предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

да няма някаде по радиатора запушване(пробвай да разбереш дали радиатора загрява равномерно) или направо го свали и го прочисти.а да-след обезвъздушаването има ли течности като хората?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като загрее нормално, пусне се перката и тн радиатора, горния и долния маркуч еднакво ли са топли(долния ще е малко по студен). имаш ли хубаво парно(ако не, имаш въздух в рад на парното), държи ли налягане системата(маркучте ти втвърдяват ли се до нормално ниво, не много твърди, не и меки)- ако не, имаш пропуск в системата, теч от някъде или капачката на рад не ти държи налягане. минава ли течност в разширтеля и при изстиване(без да отваряш капачката докато изстива колата)връща ли се обратно в системата? ако всичко това си е наред си за гарнитурка на главата.п.с.-изпреварих колегата едмундо ;);) -шегувам се ;)че се сетих-водната помпа дали ти е в час!!!

Редактирано от pitbuls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега опитаи следното когато загрее опитаи при подаване на гас до около 2500-3000 оборота дали започва да сваля температурата! Ако сваля или си за водна помпа или е капачката а може и да е малко охладителната течност. Аз цяло лято се борих с подобен проблем и смених всичко освен капачката и гарнитурата. Но ако е гарнитура ще грее постояно. При мен проблема се реши след като баща ми размаза колата в крайпътно дърво за щастие без сериозни поражения по него. ;) Ама тук вече навлизаме в друга тема;) Не ти пожелавам така да си оправяш колата ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...