evgenisbg 0 #1 Публикувано 18 Ноември, 2009 Здравейте, искам да сменя фаровете на Сивика (Honda Civic D16Y3 1995 английския седан с 5 врати) Има ли други фарове освен оригиналните за модела? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 18 Ноември, 2009 (Редактирано) Ми имаше един колега кадето си беше направил фаровете много готинки кара английски сивик син, той най добре може да те напъти, ето го http://forums.hondabg.com/index.php?showuser=5405 момъка е доста в час с нещата Редактирано 18 Ноември, 2009 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
evgenisbg 0 #3 Отговорено 24 Ноември, 2009 И все пак не се ли продават фарове за този Сивик! Иначе тези на колегата много ми харесват, но предпочитам само да ги монтирам.... не да ги правая (не ме бива много) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #4 Отговорено 25 Ноември, 2009 Няма.. Нито фарове, нито стопове.. Единствения вариянт е като колегата Стефан Милев. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове