SH3M37A 5 #1 Публикувано 17 Ноември, 2009 (Редактирано) Здравейте ! Бях малко пасивен в последно време Та реших да бодна и аз 1 тема тука Та 1 мой колеги си взе субаро WRX 1995г и си подмини интериора в него.Та ме пита дали искам седалките понеже щял да ги гори.Нали съм Българско чадо и как ще му позволя да ги изгори,и си ги взех. Ето ги седалките и след 1-2 дена умуване как да направя англичанката субаро,поне отвътре реших да изкарам пътническата седалка и да пробвам,пък каквото сабя покаже Дойде време на рязането и без да му мисля започнах да режа...... рязах......рязах....... та се олях и одрязах,крачето дето хваща седалката към купето.... Мерак мерак ама нямаше как викнах и бащата да помага Той докато мислеше,аз махах релсите от на субарото седалките с професионализъм Не му мисли дълго и се метнахме да слагаме Българския механизъм След голямото дупчене,рязане преправяне изчисления едно друго,седалката бе готова с новите си релси дойде ред и на пробата И резулата: ЗАСПА все едно беше смакната от друга англичанка Дойде ред и на шофиьорския полог , който беше по сложен,но и него измайсторихме. Ето го и резултата след 8 часа труд,на рязане преправяне,дупчене и пуфтене Това стана от бързане да не завали не преценихме растоянието и оставихме твърде много НО това ще се оправи тоз уикенд ако не вали. И за да е всичко точно,средната конзола ще я сменя с на Type-R конзолата - налакатника. за в бъдеще мисля да пипна по окачването 2 кита неон отдоло+с 1 отвътре,short shifter.Смяна на таблото с цветно / луд на шарено се радва / и конзолата вкючително.Подобряване на музиката : поне още 1 усилвател 2 баса и 2 трилентови елипси на кората . Брони,външен вид боя няма да пипам да стои очукана ..... поне няма да ме е яд,ако някой амсалак я одраска П.П. Милев ако има нужда ще изтегля речника под профила ти Май збърках раздела моля за извинение Редактирано 17 Ноември, 2009 от SH3M37A Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alex civic 1 #2 Отговорено 17 Ноември, 2009 само така колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове