Cosmos 92 #1 Публикувано 16 Ноември, 2009 Някой да знае къде мога да намеря гумени стелки за хонда сивик, ровя навсякъде и никъде не мога да намеря.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #2 Отговорено 16 Ноември, 2009 В момента пазара направо е наводнен с гумени стелки... има ги дори по супермаркетите... повечето са много грозни, но се намират и по-свежи тук-там по магазинчета за авто-глезотий. Да не говорим че някои дори миришат неприятно. Има всякакви, а повечто са направени така, че да можеш да си ги изрежеш в необходимата форма.Ако обаче търсиш нещо по-така с емблемата на хонда или оригинални стелки - колегите да помагат, ако са виждали нещо някъде - аз не съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #3 Отговорено 6 Декември, 2009 (Редактирано) Здравей колега. В страницата на Карада ги има в списъка с аксесоари (по спомен). В тази на Бултрако ги няма, но не вярвам да не ги продават. По спомен бяха около 65лв. В най-лошия случай може да се наложи да чакаш месец като мен за легена за багажник. Редактирано 6 Декември, 2009 от sCoff Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cosmos 92 #4 Отговорено 6 Декември, 2009 (Редактирано) Здравей колега. В страницата на Карада ги има в списъка с аксесоари (по спомен). В тази на Бултрако ги няма, но не вярвам да не ги продават. По спомен бяха около 65лв. В най-лошия случай може да се наложи да чакаш месец като мен за легена за багажник.Благодаря колега много ми помогна Редактирано 6 Декември, 2009 от Cosmos Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове