Jump to content
Cosmos

Някой да знае...?

Recommended Posts

Някой да знае къде мога да намеря гумени стелки за хонда сивик, ровя навсякъде и никъде не мога да намеря....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента пазара направо е наводнен с гумени стелки... има ги дори по супермаркетите... повечето са много грозни, но се намират и по-свежи тук-там по магазинчета за авто-глезотий. Да не говорим че някои дори миришат неприятно. Има всякакви, а повечто са направени така, че да можеш да си ги изрежеш в необходимата форма.Ако обаче търсиш нещо по-така с емблемата на хонда или оригинални стелки - колегите да помагат, ако са виждали нещо някъде - аз не съм.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега. В страницата на Карада ги има в списъка с аксесоари (по спомен). В тази на Бултрако ги няма, но не вярвам да не ги продават. По спомен бяха около 65лв. В най-лошия случай може да се наложи да чакаш месец като мен за легена за багажник.

Редактирано от sCoff

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега. В страницата на Карада ги има в списъка с аксесоари (по спомен). В тази на Бултрако ги няма, но не вярвам да не ги продават. По спомен бяха около 65лв. В най-лошия случай може да се наложи да чакаш месец като мен за легена за багажник.

Благодаря колега много ми помогна :drunk: Редактирано от Cosmos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...