doggy 183 #1 Публикувано 16 Ноември, 2009 Парите ще са кирето да дойде до Варна за гонки,на срещата в сряда ще събираме парите,който колкото му се даватпп.Към модовете!Не се заяждам,организираме си драг дей в Варна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #2 Отговорено 16 Ноември, 2009 Аз в момента съм малко скаран с парите, но в името на спорта ще видя какво мога да измисля Все пак хондаджиите трябва да се подкрепяме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #3 Отговорено 16 Ноември, 2009 (Редактирано) не ДОги ти ги даи ти написа в Другата ТЕМА че ти ще ги дадеш а не хората(от които ги искаш) явно СИ ПРАЗНОДУМЕЦ !!!!!!!!!!!!!!!! КАКтО се виждакато ги имаш тези ПАРИ ТЕ ПРЕДИЗВИКВАМ ДА ДОИДеш В БУРГАС ЗА СТАРТ без това няма да ги пращаш дасе занимаваш ?ТИ СИ сигурен че ще биеш няма от какво да те е страх моита хонда е наи асматичната в целия форум ако не те е срам ела няма да те изям с много ПРЕДИЗВИКВАМ ТЕ !!!!!! на 400 метраколкото по скоро толкова по добре за момента не си казал нищо конкретно само празни думи присъщи за човек като теб Редактирано 16 Ноември, 2009 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Влахов 154 #4 Отговорено 16 Ноември, 2009 не ДОги ти ги даи ти написа в Другата ТЕМА че ти ще ги дадеш а не хората(от които ги искаш) явно СИ ПРАЗНОДУМЕЦ !!!!!!!!!!!!!!!! КАКтО се виждакато ги имаш тези ПАРИ ТЕ ПРЕДИЗВИКВАМ ДА ДОИДеш В БУРГАС ЗА СТАРТ без това няма да ги пращаш дасе занимаваш ?ТИ СИ сигурен че ще биеш няма от какво да те е страх моита хонда е наи асматичната в целия форум ако не те е срам ела няма да те изям с много ПРЕДИЗВИКВАМ ТЕ !!!!!! на 400 метраколкото по скоро толкова по добре за момента не си казал нищо конкретно само празни думи присъщи за човек като теб силни думи Румба...явно си ядосал колегата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #5 Отговорено 16 Ноември, 2009 Темата за съвсем друго съм я пуснал,но и тук ще кажа:Не аз доказвам нещо ами Кирето,така че аз няма да дойда,ако ти се откажеш вече е друга бира.пп.Дай ми сметка на която да ги преведем,както и точната сума! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #6 Отговорено 16 Ноември, 2009 пощенски запис нямам сметка смятаи 8 на 100 гори извънградско и превеждаи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #7 Отговорено 16 Ноември, 2009 Але пък вие бе, Догито каза нещо на майтап- Кирето го прие при сърце. Догито неще да си падне от думата и сега се водят некви спорове, където изобщо не трябва да ги има. Но измежду капките тука поне става забавно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #8 Отговорено 16 Ноември, 2009 ако наистина е на маитап поне да каже... аз го приех присърце. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #9 Отговорено 17 Ноември, 2009 втора тема за едно и също.що не се съберете някъде между Бс и Вн и да решите спора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове