Jump to content
Guest sofix

НЕ ПАЛИ

Recommended Posts

Guest sofix

имам кончерто (D15B2) от около месец. сутрин като помирише ключа и пали, но като загрее и я угася :hondarulez: слджащите 2-3 минути просто мога да забражя да запали. след тожа си пали пак и така е жсеки път :worthy: сега вече не я гася когато слизам от колицата за малко но и така не става. Дайте съвет кво и има ! айде

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sofix

ще я водя на доктор но след празниците.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ако е главното реле - имам за Кончерто !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sofix
:D ще я водя на доктор другата седмица и ако излезе че е от него ще се разберем нещо :D имам хондето от 2 седмици и много му се радвам слязох от астра но като седнах в хондата .... страхотен автомобил !!! разни голфчета :D)) няма да говоря за тях :D айде весели празници :lol: едно аверче кара BMW 1.8 и каза "ако брат ме минеш с хондето щети продам баварията за 3 000 лв ;) и на пролет ще го пробвам :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

тогава трябва 1net да се намеси малко - да подобри некой неща в D15 -ката, та със сигурност да скъсаш бавареца !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nta

ми на мен ми звучи като релеи не виждам за кво трябва да му го продаваш на пича, вместо да отдели половин час да си го оправифорума не беше ли за помощ?все пак е секция технически въпроси, а не купува/продава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

!!!

едно аверче кара BMW 1.8  и каза "ако брат ме минеш с хондето щети продам баварията за 3 000  лв :D и на пролет ще го пробвам :D

<{POST_SNAPBACK}>

Може ли и аз да пробвам, кажи му, че няма нужда да ми го продава после :lol:

Добре дошъл в клуба, ще решиш проблема и ще продължаваш да се убеждаваш, че D15B2 е много хубав мотор. Аз също съм с такъв, но седан. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sofix

доктора ще каже от какво е (надявам се) и тогава ще го мисля а за баварията !!! тя е голяма талига а и ние ще се гоним на около 300 - 4оо метра (между 2 светофара ) смятам че за такова разстояние мога да му се опъна :lol: а при 1net мисля да отида на пролет и да пооправим двигателчето че нещо малко ми се струват 90 кончета :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

да- така е, все пак не съм опрял оръжие на челото на колегата. Естествено че, ако може да го ремонтира, няма да си купи реле заради хубавите ми очи, а и не бих му го дал преди, аз да проверя , дали може да се ремонтира !!! -10х за забелажката :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nta

sofix, хич не си давай парите за доктор братле. тва 100% е главното реле. дори да не е то, извади го, виж дали има спукани спойки, ако има ги запояваш и забравяш за грижи.ако пък продължи тогава я води.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sofix

така ще направя но имам хондата от 2 седмици и незнам каде да го търся тва реле :lol: срам, срам требе да се образовам малко за тия колици. я някои да ми даде инфо каде да го търся !!! айде

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

мисля, че го извадих някъде зад пепелника или долу до парното :lol: едно правоъгълно - кафяво !!! успех :D на него пише - MAIN RELE

Редактирано от joro_bul

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sofix

утре по светло ще се заровя. мерси за инфото

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sofix

Rebel благодарарско за адресчето :rolleyes:

Сподели публикацията