kalinski84 5 #1 Публикувано 15 Ноември, 2009 И така колега искам да разбера каква е болката на рекса със ваша помощ..Значи работата е такава 4е рекса не ми държи заветните 800 оборота а когато го исфорсирам леко до към 2000-3000 об. после оборотите падат на 500 и все едно колата ще угасне. Просто не ги заковава на 800, каде е проблема ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 15 Ноември, 2009 Празен ход има и в движение, а по темата е писано много - ползвай "Търсене" и чети ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalinski84 5 #3 Отговорено 15 Ноември, 2009 То това ви е вечният отговор ^ползвай търсачката^ няма смисъл...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #4 Отговорено 15 Ноември, 2009 Ами колега наистина има поне 5 теми с по 30 поста по този въпрос , така, че явно има смисъл...Има и нещо друго, дйа малко информация като не ти е ползва търсачката.Менят ли се тия обороти, само 500 ли стоят или си като повечето при които се получава пропадане на оборотите ( падат до 400-500 и после се нормализират, това след подаване на гас)Ако просто си седят на 500 сигурно ще намериш решение, а ако ти пропадат, поне засега има много хора с този проблем нерешен и незнам докога и аз съм в тоя кюп Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalinski84 5 #5 Отговорено 15 Ноември, 2009 Просто търсачката забива, не съм тук за да се чепкаме а да си решаваме проблемите, ами така като чета и аз съм един от вас вече с тия пропаднали обороти ебаси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #6 Отговорено 15 Ноември, 2009 колега аз имах същия проблем,опитах кво ли не без резултат.Съветвам те почисти си добре всмукателния колектор,няма да повярваш какви мизерий има там.Разглоби го и го почисти старателно,не е сложно,работа за 1,30ч.със демонтажа и монтажа.При мен това реши целия проблем.Успех и пиши после. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове