едмундо 34 #1 Публикувано 14 Ноември, 2009 Ми тва е днес си замина ,но въпроса ми е има ли бушон който да проверя за да съм сигурен че е изгоряла,благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 14 Ноември, 2009 Да не е това ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #3 Отговорено 14 Ноември, 2009 тва не е ли зещита при удар която спира помпата,аз мисля дали самата помпа не е на някакъв бушон от ел инсталацията....бе мое да пиша и щуротии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #4 Отговорено 19 Ноември, 2009 А някой да знае точно къде се намира помпата и как да я проверя най-лесно.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #5 Отговорено 19 Ноември, 2009 бушон има със сигурност, но ако не е на таблото с другите бушони, ще се наложи някой с кола като твоята да ти каже къде е точно. провери първо него. ако можеш си дръпни от някъде ел схемата и си готов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове