Jump to content
Y.Yosifov

Cr-v

Recommended Posts

Някой във форума има ли впечатления от новото Cr-v. Карам го от една година, сервизирал съм го по график и за сега нямам никакви проблеми. Ако при някой се е появил някакъв явен фабричен дефект нека го сподели в тази тема. Аз лично не съм доволен от Bloothoth системата на автомобила-много тромаво е измислена и се наложи да си вградя Parrot система. По-лесно набирам с новата система. Озвучаването също не е "The best of..." Термометърът на дисплия също работи на странен принцип. В най-голяммата жега това лято си стоеше на 25. Навсякъде другаде термометрите сочеха 42. Ако имате нещо за споделяне-споделяйте :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубава тема си отворил :angry: Сподели обаче малко повече подробности и впечатления от последната, актуална в момента генерация CR-V, която ти караш. Бензионова или дизелова е, с ръчни скорости или автоматик (ако е бензин)? Как се движи средния разход. Как е извън пътя, тествал ли си я в по-сериозни пресечени терени? По спецификация последната генерация CR-V, дава 30% повече въртящ момент към задните колела, когато сработи RealTime 4WD спрямо предишните 2 генрации CR-V, би трябвало да се представя по добре off-road.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам как се движи старата версия на Cr-v, но като цяло съм много доволен от автомобила. Карам бензинова версия и съм впечатлен от динамиката. В зимни условия го тествах на Витоша в големия сняг... рови без забележки и без особени усилия. Offroad не съм го тествал казано честно. Взех го за семеен автомобил. Перфектен багажник мога да кажа, добре сглобени елементи в купето нищо не трака ))))) Когато го взимах от "Динамик Моторс" имах проблем още първия ден с волана в крайно ляво и дясно положение . Свиреше много неприятно. Оказа се че няма достотъчно масло в задния деференциал.Наляха и се оправи./Made in England/ -скрънзи. Относно стабилност е перфектна на завои. Системата за стабилнаст действа перфектно и моментално-тествано е )))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...