nemeca70 0 #1 Публикувано 12 Ноември, 2009 Здравейте колеги,да споделя моя проблем по някога когато вкарам ключа и завъртя не иска да запали върти все едно няма бензин като върна ключа и наново тръгна да паля си пали нормално.И това го прави на два три дена веднъж.А понякога като завъртя нищо не прави дори и не върти само си светят лампите та ако някой може да ми каже какъв ми е проблема.Колата е англиски сивик 99г ако има значение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #2 Отговорено 12 Ноември, 2009 Това което казваш "А понякога като завъртя нищо не прави дори и не върти само си светят лампите та ако някой може да ми каже какъв ми е проблема." ми прилича че клемите на акумулатора не правят добра маса .Почистиги и след това ги стегни добре . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #3 Отговорено 12 Ноември, 2009 или прецакан контакт в таралежа на ключа. хлабава клемичка на стартера(малката за бубината). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nemeca70 0 #4 Отговорено 14 Ноември, 2009 (Редактирано) Акумулатора е чисто нов на една седмица и всичко е почистено и стегнато Редактирано 14 Ноември, 2009 от nemeca70 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nemeca70 0 #5 Отговорено 14 Ноември, 2009 А възможно ли е да е имобилайзера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове