Jump to content

Recommended Posts

Здравейте колеги,ще имам нужда от малко боя в цвета на колата ми. На колонката на вратата имам плочка с цвета пише буква и цифри. С този код ли отивам в някой магазин за автобои или трябва от някой каталог да намеря кой е цвета ? Благодаря предварително.Поздрави,Иван.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-добре си закараи колата на място.Тъкмо ще преценят колко ти трябва на място и ще видят дали не трябва да се добави нещо в нея.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ти е номера на орегиналната боя :cool: Ако си сигурен че не е пребоидисвана ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лошото е, че слънцето и годинките променят цвета малко по малко.... :) , така че отиди със колата при бояджия, той си знае (надявам се ;) )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чак бояджия ;) Колата не е пребоядисване :) Трябва ми да си пръсна адаптери за огледала искам да си нарпавя спрей.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чак бояджия ;) Колата не е пребоядисване :) Трябва ми да си пръсна адаптери за огледала искам да си нарпавя спрей.

дори и да не е за пребоядисване както ти каза колегата от по горния пост с течение на времето боята прегаря от слънцето и се променя и ако вземеш боя по номера от купето ще има разлика и ще личи спрямо новатазатова се ходи с колата до магазина за бои и там с мостри се налучква най близкия цвят до твоя в момента

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сваляш капачката на резервоара и отиваш с нея където тонират спрейове и си готов. Но имай предвид, че спрея не нанася толкова добре като професионалн пистолет за боядисване. Ако не вложиш максимум старание има голям риск да се изложиш с тоя спрей :)Освен това за да направиш нещо, което няма да се олющи след един месец ти трябва почистващ препарат и грунд в зависимост от матирала (метал или пластмаса)... в зависимост от типа на боята може и лак за покритие над нея... там където ще ти правят боята ако са свестни ще ти кажат всичко необходимо

Редактирано от pgh

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сваляш капачката на резервоара и отиваш с нея където тонират спрейове и си готов. Но имай предвид, че спрея не нанася толкова добре като професионалн пистолет за боядисване. Ако не вложиш максимум старание има голям риск да се изложиш с тоя спрей :)Освен това за да направиш нещо, което няма да се олющи след един месец ти трябва почистващ препарат и грунд в зависимост от матирала (метал или пластмаса)... в зависимост от типа на боята може и лак за покритие над нея... там където ще ти правят боята ако са свестни ще ти кажат всичко необходимо

Колега,напълно съм съгласен с теб,но съгласи се с мен,че чòвек като и идея си няма боя от къде да намери иска сам да си пръсне огледалата,а и до колко се сещам ако са от облите просто няма шанс да не мине без утечка.Така че,колко и стабилни да са хората които ще му обяснят по-добре е да даде на някои маистор да свърши тази работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тука стана световен проблем, а аз само попитах как да разбера каква точно е боята :( Няма да има утечки и тн. В такива дребни детайли имам доста опит точно със спрей :) Благодаря на всички за информацията която ми дадоха. Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...