Essential 9 #1 Публикувано 12 Ноември, 2009 Здравейте колеги,ще имам нужда от малко боя в цвета на колата ми. На колонката на вратата имам плочка с цвета пише буква и цифри. С този код ли отивам в някой магазин за автобои или трябва от някой каталог да намеря кой е цвета ? Благодаря предварително.Поздрави,Иван. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X-a 0 #2 Отговорено 12 Ноември, 2009 Най-добре си закараи колата на място.Тъкмо ще преценят колко ти трябва на място и ще видят дали не трябва да се добави нещо в нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #3 Отговорено 12 Ноември, 2009 Това ти е номера на орегиналната боя Ако си сигурен че не е пребоидисвана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #4 Отговорено 12 Ноември, 2009 Лошото е, че слънцето и годинките променят цвета малко по малко.... , така че отиди със колата при бояджия, той си знае (надявам се ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Essential 9 #5 Отговорено 12 Ноември, 2009 Чак бояджия Колата не е пребоядисване Трябва ми да си пръсна адаптери за огледала искам да си нарпавя спрей. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KONI 11 #6 Отговорено 13 Ноември, 2009 Чак бояджия Колата не е пребоядисване Трябва ми да си пръсна адаптери за огледала искам да си нарпавя спрей.дори и да не е за пребоядисване както ти каза колегата от по горния пост с течение на времето боята прегаря от слънцето и се променя и ако вземеш боя по номера от купето ще има разлика и ще личи спрямо новатазатова се ходи с колата до магазина за бои и там с мостри се налучква най близкия цвят до твоя в момента Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #7 Отговорено 13 Ноември, 2009 (Редактирано) сваляш капачката на резервоара и отиваш с нея където тонират спрейове и си готов. Но имай предвид, че спрея не нанася толкова добре като професионалн пистолет за боядисване. Ако не вложиш максимум старание има голям риск да се изложиш с тоя спрей Освен това за да направиш нещо, което няма да се олющи след един месец ти трябва почистващ препарат и грунд в зависимост от матирала (метал или пластмаса)... в зависимост от типа на боята може и лак за покритие над нея... там където ще ти правят боята ако са свестни ще ти кажат всичко необходимо Редактирано 13 Ноември, 2009 от pgh Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X-a 0 #8 Отговорено 13 Ноември, 2009 сваляш капачката на резервоара и отиваш с нея където тонират спрейове и си готов. Но имай предвид, че спрея не нанася толкова добре като професионалн пистолет за боядисване. Ако не вложиш максимум старание има голям риск да се изложиш с тоя спрей Освен това за да направиш нещо, което няма да се олющи след един месец ти трябва почистващ препарат и грунд в зависимост от матирала (метал или пластмаса)... в зависимост от типа на боята може и лак за покритие над нея... там където ще ти правят боята ако са свестни ще ти кажат всичко необходимоКолега,напълно съм съгласен с теб,но съгласи се с мен,че чòвек като и идея си няма боя от къде да намери иска сам да си пръсне огледалата,а и до колко се сещам ако са от облите просто няма шанс да не мине без утечка.Така че,колко и стабилни да са хората които ще му обяснят по-добре е да даде на някои маистор да свърши тази работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Essential 9 #9 Отговорено 13 Ноември, 2009 Тука стана световен проблем, а аз само попитах как да разбера каква точно е боята Няма да има утечки и тн. В такива дребни детайли имам доста опит точно със спрей Благодаря на всички за информацията която ми дадоха. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове