Jump to content
besniq

лагер на първичен вал

Recommended Posts

здравеите колеги имам едно въпросче относно лагер на първичен вал.ориентировъчна цена,трудно ли се сменя,и ако може някаква схемичка да ми постнете къде точно се намира.благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами те малко са 2 лагера .....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами те малко са 2 лагера .....

повече инфо имаш ли колега? Редактирано от besniq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди време бях питал за цени ама нищо конкретно неоткрих . иначе се сменя лесно: сваляш кутията, отваряш я , вадиш първичния и вторичния вал и сменяш лагерите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше тема, в която бях дал линк към чужд форум, в който има стъпка по стъпка смяна на предния лагер на първичния вал със снимки и всичко, но мисля че така и не я сложиха в "Избрано от технически въпроси" или "Полезни технически теми". Успех с търсачката...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ти как разбра ,че точно лагер на първичния вал ти е за смяна? В кутията има доста лагери.Питам защото и мята кутия е проблемна май.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ти как разбра ,че точно лагер на първичния вал ти е за смяна? В кутията има доста лагери.Питам защото и мята кутия е проблемна май.

ми имам шум при пуснат съединител,на различните скорости'12345' е с различна сила.използвах търсачката и това ще да е.на неутрална е същото,доста неприятен чегъртащ звук.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

някои нещо повече не знае ли?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съветвай се с някой сервизен техник данеби аксиалния лагер да ти вие.До колкото знам пластините на съединителя го увличат и е възможно да шуми и при пуснат съединител,а когато се натисне да се натоварва и да спира да вие.Разбира се може и да вие обратно натиснат-отпуснат съединител,но все пак не бързай да отваряш кутия преди да си сигурен че е от нея.провери и цените на лагерите в скоростната кутията.Втора ръка такава кутия е 100-250 лв. направи си сметка дали си струва ремонта на лагери на вала.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този лагер носи много на бой...многоо при мен вече 30 000 км...карай си колата!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този лагер носи много на бой...многоо при мен вече 30 000 км...карай си колата!!!!!

Кой аксиалния или на първичния вал?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ясно но много шуми направо ми бърка в мозъка,пък и искам всичко да ми е ок

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Смяна на лагерСъвет: смени и двата лагера на първичния вал, да не отваряш после кутията заради остатъчни шумове от втория лагер. Ориентировъчни цени около 25-30$ на лагер. Смени и семерината преди лагера, вероятно е около 10 кинта.Късмет! Редактирано от musset

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

катинар моля

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смени ли ги лагерите?Оправи ли се проблема?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе и мен ме интересува, че имам тука в мазето една кутийка с такъв проблем и много се чудя дали да не я отворя, но щом е казал "катинар" колегата може и да се е отказал. Много ми се иска да разбера дали му е изчезнал шума само от смяна на въпросните два лагера.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...