chicano 0 #1 Публикувано 12 Ноември, 2009 Колеги скоро ме вкараха в филм че имало некакви магии с вакуумчетата на делкото .. някои нещо да знае по въпроса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 12 Ноември, 2009 Разликата е минимална но има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chicano 0 #3 Отговорено 12 Ноември, 2009 Кое вакумче точно трябва да махна колега за предварението, и би ли ми обяснил как да направя клапата на 2рия карб да ми отваря по рано че така на 4800 не ме радва мн :Д благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #4 Отговорено 12 Ноември, 2009 Трябва да питам майстора кадето ми прави карбовете той прави тая интервенция ако не беше бъркането в карбовете от тоя майстор голяма разлика от това което искаш да направиш няма да има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chicano 0 #5 Отговорено 12 Ноември, 2009 Ок бате мн ще съм ти благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове