Jump to content
Guest sand0

За тези които мислят че ...

Recommended Posts

Guest sand0

Вчера както си седях на бул. България и Нестеров за ляв завой (бях напално спрял). Та седя си аз и в следващия миг прас и нямям кола. Един пиян с мерцедес г-класа С5544ХК без изобщо да спре с едно 70км/ч ми събра колата отзаде а отпред колата ми се събра в бронята на колата пред мен. общо четри коли се навързахме!!!Демек мойта кола е влачена 1.5метра после мойта плус колата пред мен ЗАЕДНО сме влачени още 1.5 метра до удара в третата кола.Оня избяга с което си е усложни МНОГО проблемите.както и да е.Поуката... Носете колан ВИНАГИ (А да и двата аирбага се отвориха).А от можеби най запазения ЦИВИК 5та ген в София вече нищо не става.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion
:D Съжалявам много,дано на никой не се случва.... :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest XapBu

е нема що - хубав коледен подарък... :( поне си жив и здрава дано дядо коледа да се погрижи за нова хонда!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

съболезнования :D дано поне си с каско, та да се метнеш бързичко на следващата красавица :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

бате :( много кофти :D важното че си жив и здрав

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Съчувствам ти и аз колега :( Наистина жалко...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Ебаси мамата. Намерихте ли го поне тоя уй?Мен един мерцедес днес щеше да ме отнесе абсолютно централно, идвайки насрещно в моето си платно и то на чисто червено. Насмалко да се случи случката. Искрени съболезнования. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

е как ша избяга? - *б*х маа*у, та на него нищо ли му няма на колата? пед*ла смотан. Аз ако го хвана , бих го размазал а за теб назнам ,кво ша го праиш!!!:D sorry колега , напрао не знам колко ядове те чакат :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Много тъпа история. И тоя .... :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

много гадно :D жалко за колата ,ама важното е че ти си жив и здрав :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA
:D сори пич,...мноо лошо съболезнования за колата.. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

Споко живи сме.Само дето нещо ми е наранило окото а на жената прастите са изкалчени от възглавницата.А тоя пияния няма каде да избяга.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Добре че си имал "мехове'/airbags/....иначе кофти работа....бахти и карачите...Шибан Убиец :(....човек не знае вече от де ше му дойде... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Ми дайте да го прецакаме нещо и ние ?! :D все нещо може да измислиме а ? имаме му номерчето.... :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

sand0, искрените ми саболезнования, дано количката ти почива в мир "Honda Civic DXi RedLine 95th" а на ония лайнар му пожелавам да си :(:D:D черния дроб от пиене или пък следвашия път като :D и после :D на волана да има :D в крайпътното дърво а не да смазва всички коли по пътя си!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

Искриенно сажалявам за непрятният инцидент и за колата... Важното е че всичко е наред с вас и сте добре - кола се прави живот и човек нема ремонт!

искрените ми саболезнования ... дано количката ти почива в мир ... да има :( в крайпътното дърво а не да смазва всички коли по пътя си!

<{POST_SNAPBACK}>

Абе човек кви са тия глупости????Що за тиин бръщолевици бе човек.

Ако щеш го приеми като заяждане но не мога да толерирам такова мислене и такива исказвания това не е съчувствие - а злоба и позьорство!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

Наистина. Трябва да се накаже. но не толкова крайно.

Искриенно сажалявам за непрятният инцидент и за колата... Важното е че всичко е наред с вас и сте добре - кола се прави живот и човек нема ремонт!

искрените ми саболезнования ... дано количката ти почива в мир ... да има :( в крайпътното дърво а не да смазва всички коли по пътя си!

<{POST_SNAPBACK}>

Ако щеш го приеми като заяждане но не мога да толерирам такова мислене и такива исказвания това не е съчувствие - а злоба и позьорство!

<{POST_SNAPBACK}>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

НЕ НЕ НЕ и аз мисля така ! тоя простак кво като има кинти бе ??? да не мисли че може да трепа хора когато си поиска ??? ами ако беше утрепал жената на човека ??? дали нямаше да избеснеее и да го утрепа после ?? ами ако утрепа твоята ??? пак ли ше мислиш така ??? да мрът такива нещастнициии...тва че има кинти незначи че е над закона и над нас ! тоя е човек като всички останали и няма право на такива издънки ! нека се удря..ма в по дебело дръвче да е !!! (пичове сори че намесих жените ви ама те са най-скъпото нещо.ако го загубиш...заради некъв нещастник...извиняваите пак ! не се пържете...живи здрави всички... :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

А от можеби най запазения ЦИВИК 5та ген в София вече нищо не става.

<{POST_SNAPBACK}>

това беше уникална кола, жалко! но важното е, че всички сте ОК

то и аз преди коледа имах близки срещи от 3ти вид с простотията, дето не ходи по лозята -- на сред витошка ще ми преграждат пътя и ще слизат 3ма селянина да се саморазправят с мен! както ми беше кипнало, пълна газ през простаците, единия на капака, другия скочи се спаси, задната им врата я откъснах на покрива им, предната на обратно залепна за калника!

Е, сега имам калник за изправяне и търся габарит! но пък имам протокол и техния застраховател ще плаща!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

А от можеби най запазения ЦИВИК 5та ген в София вече нищо не става.

<{POST_SNAPBACK}>

то и аз преди коледа имах близки срещи от 3ти вид с простотията, дето не ходи по лозята -- на сред витошка ще ми преграждат пътя и ще слизат 3ма селянина да се саморазправят с мен! както ми беше кипнало, пълна газ през простаците, единия на капака, другия скочи се спаси, задната им врата я откъснах на покрива им, предната на обратно залепна за калника!

Е, сега имам калник за изправяне и търся габарит! но пък имам протокол и техния застраховател ще плаща!

<{POST_SNAPBACK}>

хахахаха това е тябвало да се филмира

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN
:blink: Много кофти пич! Майната му, :worthy:Важното е че сте живи и здрави, ако нестава да се изпъни ламарината то дано имаш късмет за по-добра колица. И аз на третия ден след като си взех моята един с 190Е ме подбра отзад, апък предния имаше и теглич и ... много мъки(моята няма даже и мехове)..............Тва е шибаната съдба всяко зло за ДОБРО!УСПЕХ!!!:hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest clockerman

E баси изродите тея ве е как ще избяга , я кажи сега нещо развитие имаш ли по въпроса и как смяташ да се оправяш?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

Намерих го.Сега ще видим как ще се оправяме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Е как ще се оправяте - то с него нямаш много работа, освен ако не искашда му излееш на капака едно шише солна киселина !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Това особено преди празниците си е цяла трагедия. Наистина е супер неприятна случката. Пожелавам ти да си купиш в скоро време друга Хонда, да случиш с нея и да забравиш за неприятното изживяване.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

сандо видях колицата вчера в мотайс и ми се доплака вярно! въпреки че се оправя, но няма да е вече същатакофти при задния удар е така наречения камшичен удар, който може даже да ти откъсне главата - те за това са и подпорите на облегалките. дано нямате болки и усложнения от ударааз бих ти предложил да отидеш при личният си лекар, и да му кажеш, че от катастрофата те боли врата, да ти издаде медицинско, и с това медицинско отиваш при застрахователя на мерцедесджията и пускаш иск за овъзмездяване на медицинските разходи по лечението типрегледи на врата ти никъде в българия не могат да ти направят и то такива, че да кажат че нищо ти няма. и ще прибереш парички за лечението ти колкото за колата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

абе те да му платят щетите, та да си вземе колегата друга Хонда, а те полицайте достатъчно ша го клатят, и книжката ша му вземат от 6 до 10 месеца, на проверовъчен ща ходи, от 200 до 1000лв. глоба, разноски за делото - щото в тоз случай, ще го съди държавата и накрая ша има 1г. /пробация/ по новия чл. от наказателния кодекс и ако не иска да полага обществено полезен труд, ще дава 10% от заплатата всеки месец, а -забравих да кажа , че всеки месец ще ходи да се подписва в полицията и няма право да напуска пределите на България, през периода на /пробацията/. :lol: да му е честит коледния подарък !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

малиии, joro_bul колко си страдал........ !!! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

абе те да му платят щетите, та да си вземе колегата друга Хонда, а те полицайте достатъчно ша го клатят, и книжката ша му вземат от 6 до 10 месеца, на проверовъчен ща ходи, от 200 до 1000лв. глоба, разноски за делото - щото в тоз случай, ще го съди държавата и накрая ша има 1г. /пробация/ по новия чл. от наказателния кодекс и ако не иска да полага обществено полезен труд, ще дава 10% от заплатата всеки месец, а -забравих да кажа , че всеки месец ще ходи да се подписва в полицията и няма право да напуска пределите на България, през периода на /пробацията/.  !!! да му е честит коледния подарък :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

Това в българия може ли да се случи :D:D

иначе е като приказка с хубав край......

абе дано си получи заслуженото ни повече ни по-малко освен това което му се полага по закон >>>!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Единствено Магнума мисли трезво ми се струва.Вси4ки оплаквате 6ибаните лламарини,вярно кофти е даже много.Ко го мислите оня нека си сърба попарата.Сандо верни ходи на лекар 6тото от стреса стават бели.Да не са повтарям с Иво ама ми се струва разумна идеята му.Успех оправяй са по скоро и весели празници !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

да истина е и се случва- един колега е в таз позиция и то при положение , че не е бягал от местопроишествието !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

абе те да му платят щетите, та да си вземе колегата друга Хонда, а те полицайте достатъчно ша го клатят, и книжката ша му вземат от 6 до 10 месеца, на проверовъчен ща ходи, от 200 до 1000лв. глоба, разноски за делото - щото в тоз случай, ще го съди държавата и накрая ша има 1г. /пробация/ по новия чл. от наказателния кодекс и ако не иска да полага обществено полезен труд, ще дава 10% от заплатата всеки месец, а -забравих да кажа , че всеки месец ще ходи да се подписва в полицията и няма право да напуска пределите на България, през периода на /пробацията/.  :lol: да му е честит коледния подарък :D

<{POST_SNAPBACK}>

Колега, говорим за човек с пари. Той няма да позволи да стигне до там, жалко за потърпевшите, просто историята ще се повтори........такава си е държавата и скоро няма да се промени !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

<{POST_SNAPBACK}>

!!! :D:lol::D:D:D:D

;):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

sand0, искрените ми саболезнования, дано количката ти почива в мир "Honda Civic DXi RedLine 95th"

а на ония лайнар му пожелавам да си    черния дроб от пиене или пък следвашия път като  и после  на волана да има  в крайпътното дърво а не да смазва всички коли по пътя си!

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

Ало, пича какво толкова съм казал бе, да почива в мир колицата защото както се вижда от снимките колата е била уникална и каквото и да се направи няма да стане като преди или на оня с "Г" -то че съм му пожелал следващия път като се напие като гъз и заспи на волана да не смазва амнайсе коли и после да си потегля по пътя си все едно нищо не е станало, като може най-спокойно да си се блъсне в някое дърво, след като е карал пиян си е направил сметката, глупакат му с глупак.

Ако на това му викаш злоба направо не те разбирам, ми к'во по тоя случай ако искаш всички да си нарисуваме по един мерник отзад и да зачакаме :lol::D !!! , да ти имам логиката мъжки :D

Редактирано от slus4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

Тоя се са опитали да го покрият :rolleyes: Но видияха че ще се разсмарди работата :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Тоя се са опитали да го покрият :P Но видияха че ще се разсмарди работата :D

<{POST_SNAPBACK}>

Не им давайте спокойствие, малко да ги изпуснете и са го оставили на мира. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...