Jump to content
Guest radio_manbg

Хора утре е БЪДНИ ВЕЧЕР

Recommended Posts

Guest radio_manbg

Хора утре е БЪДНИ ВЕЧЕР...Или един от малкото празници в който всеки си казва - време е да променя лошите черти в себеси ... време е да подам ръка на този който има нужда и т.н.Е време е наистина да се огледаме и да си обещаем че поне малко ще се променим и ще станем още по-добри и още по хуманни...За съжаление живеем в такава държава че благотворителността и състраданието не е факт а събитие , уважението и хуманизма някак останаха в приказките......Смятам че това е един СВЕТЪЛ празник един светъл ден в който преди 2005 години се е родило едно ново начало , една нова надежда и в който всеки трябва да си даде сметка за хората около него и за хората който нямат това което той притежава....Ден в който трябва да си направи равносметка на колко човека е направил добро и на колко е помогнал...Нека оставим настрана всякакви различия , всички предрасъдъци и всички задръжки и протегнем ръце към околните...И дано някой ден всеки е направил нещо по-красиво и по-добро!Поздравявам Всички Колеги С КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ!!!С пожелания за Здраве , Щастие , Любов , Късмет и Радост.Карайте внимателно и се забавляваите....Искренно съм частлив че този форум ме запозна и ми даде възможност да общувам с толкова интересни и добри хора...Всичко най-хубаво и още веднъж ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!НАЗДРАВЕ! :lol:п.п. току що видях и другата тема , ако администраторите счетат за необходимо да изтрият тази.

Редактирано от radio_manbg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Хора утре е БЪДНИ ВЕЧЕР...

Или един от малкото празници в който всеки си казва - време е да променя лошите черти в себеси ... време е да подам ръка на този който има нужда и т.н.

Е време е наистина да се огледаме и да си обещаем че поне малко ще се променим и ще станем още по-добри и още по хуманни...

За съжаление живеем в такава държава че благотворителността и състраданието не е факт а събитие , уважението и хуманизма някак останаха в приказките......Смятам че това е един СВЕТЪЛ празник един светъл ден в който преди 2005 години се е родило едно ново начало , една нова надежда и в който всеки трябва да си даде сметка за хората около него и за хората който нямат това което той притежава....Ден в който трябва да си направи равносметка на колко човека е направил добро и на колко е помогнал...

Нека оставим настрана всякакви различия , всички предрасъдъци и всички задръжки и протегнем ръце към околните...

И дано някой ден всеки е направил нещо по-красиво и по-добро!

Поздравявам Всички Колеги С КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ!!!

С пожелания за Здраве , Щастие , Любов , Късмет и Радост.

Карайте внимателно и се забавляваите....

Искренно съм частлив че този форум ме запозна и ми даде възможност да общувам с толкова интересни и добри хора...

Всичко най-хубаво и още веднъж ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

НАЗДРАВЕ! :)

п.п. току що видях и другата тема , ако администраторите счетат за необходимо  да изтрият тази.

<{POST_SNAPBACK}>

перфектно казано ;)

и от мен весели празници ;);););););):):):lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

RESPECT човече .....толкова добре казано....ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ОТ МЕН :);):lol:;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Благ си за хората :( Поздравявам ви със същото...и както казвам ЖИВ-ЗДРАВ !

Редактирано от HONDA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

radio_manbg-Президент... :D ...евала бате за речта !!!....присъединявам се към темата.....Бъдете живи и здрави всички/+хондетата/.....и нека ако има някой който съм засегнал с нещо да ми прости !!! ..... Весели празници !!!

:D:D:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Хора утре е БЪДНИ ВЕЧЕР...

Или един от малкото празници в който всеки си казва - време е да променя лошите черти в себеси ... време е да подам ръка на този който има нужда и т.н.

Е време е наистина да се огледаме и да си обещаем че поне малко ще се променим и ще станем още по-добри и още по хуманни...

За съжаление живеем в такава държава че благотворителността и състраданието не е факт а събитие , уважението и хуманизма някак останаха в приказките......Смятам че това е един СВЕТЪЛ празник един светъл ден в който преди 2005 години се е родило едно ново начало , една нова надежда и в който всеки трябва да си даде сметка за хората около него и за хората който нямат това което той притежава....Ден в който трябва да си направи равносметка на колко човека е направил добро и на колко е помогнал...

Нека оставим настрана всякакви различия , всички предрасъдъци и всички задръжки и протегнем ръце към околните...

И дано някой ден всеки е направил нещо по-красиво и по-добро!

Поздравявам Всички Колеги С КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ!!!

С пожелания за Здраве , Щастие , Любов , Късмет и Радост.

Карайте внимателно и се забавляваите....

Искренно съм частлив че този форум ме запозна и ми даде възможност да общувам с толкова интересни и добри хора...

Всичко най-хубаво и още веднъж ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

НАЗДРАВЕ! :D

всичко това е вярно ,но кой го казва ?

мисля ,че го удряш на популизам и малко демагогстваш особенно в изречението ти "време е да подам ръка на този който има нужда "

:D а защо съм ядосан ти си знаеш grrrrrr :(

:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Весели празнци на всички и от мен :D:D:(:D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest grizli

Весели празници и много усмивки от мен!Колкото повече празници толкова по-добре. :D:(:D Между другото Бъдни вечер е точно днес, и това е Бъдни вечер за всички християни освен за православните. Не знам обаче защо и ние като православна държава го празнуваме на 24-ти срещу 25-ти при условие, че всички останали православни го празнуват на 6-ти срещу 7-ми януари?Както и да е, здраве да е! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ на всичкиииииии.... :( Приятно изкарване на КОЛЕДА и НОВА ГОДИНА!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest XapBu

Весели празници и много усмивки от мен!

Колкото повече празници толкова по-добре. :(  :D  :D

Между другото Бъдни вечер е точно днес, и това е Бъдни вечер за всички християни освен за православните. Не знам обаче защо и ние като православна държава го празнуваме на 24-ти срещу 25-ти при условие, че всички останали православни го празнуват на 6-ти срещу 7-ми януари?

Както и да е, здраве да е!  :D

<{POST_SNAPBACK}>

всъщност само сърбите и руснаците празнуват на седми :D

но нямам нищо против да го празнуваме два пъти! :D

айде със здраве и наздраве!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg
:( Редактирано от radio_manbg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather
я се усмихни :D

на теб специални пожелания и ИЗВИНЯВАЙ :D

Просто се шегувах и не предполагах ,че ще се засегнеш

ИЗВИНЯВАЙ,ИЗВИНЯВАЙ,ИЗВИНЯВАЙ,ИЗВИНЯВАЙ,ИЗ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...