Jump to content
Guest Kid Android

Бракуване на кола?

Recommended Posts

Guest Kid Android

Здравейте!Имам една кола (е, Рено 5 е :lol:)), която е на командно дишане - мнооо як двигател, ама изгнило шаси и разни неща за оправяне по окачването. Та, сега се чудя, дали да давам грешни пари да я закърпвам някак или да я бракувам. Проблемът е, че, ако и сваля номерата, за да я бракувам, ще ми я разглобят и отнесат за минути :). Нямам гараж и ако почна да я разпродавам, пиши я изчезнала. Просто не знам какво да правя. Някой може ли да ми даде съвет? Колко ще ми дадат на морга? (Колата е в движение!) Мъчно ми е да я убивам (толкова сме преживели заедно ;)), ама и толкова разходи за части, ремонти, данъци, застраховки...Ще съм ви много благодарен, ако помогнете в тази дилема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

В морга едвали 6е я вземат,на металекс-а 6ти дадат към 250 кинта както е така.Ти за да я бракува6 пак 6е даде6 лев,а и данъка и трябва да е платен.Моя съвет 1-во в кат да я бракуват и после за старо желязо или като е с мнооооо як мотор продавай яТаз тема е май аз офтопик :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

В морга едвали 6е я вземат,на металекс-а 6ти дадат към 250 кинта както е така.Ти за да я бракува6 пак 6е даде6 лев,а и данъка и трябва да е платен.

Моя съвет 1-во в кат да я бракуват и после за старо желязо или като е с мнооооо як мотор продавай я

Таз тема е май аз офтопик  !!!

<{POST_SNAPBACK}>

180-200лв. максимум за 5-цата

Продавай я - някой бай мангау ще я вземе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...