AlexDJ 7 #1 Публикувано 9 Ноември, 2009 здравеите момчета имам мн кофти проблем ..дадох на късо без да искам един датчик (моторчето на празния ход ) и слет това няма палене ... свети ми чека и неми свети лампата за ключа мобилаизера ?! прегледах сички бошони и релета сичко е уж добре . не цъка като дадеш на контак и всеедно нямам компутар .карам 6г. хеч пробвах да махна акумулатора за 5-10 мин и нищо не стана .. посаветваитеме кво да правя с тоя мобилайзер дали е тои че трябва да ходя на работа с реис ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexDJ 7 #2 Отговорено 11 Ноември, 2009 Проблема е решен може да се затваря темата . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #3 Отговорено 11 Ноември, 2009 Напиши как си го решил може да е полезно за някой. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexDJ 7 #4 Отговорено 11 Ноември, 2009 (Редактирано) Оказа се ,че не е точно от емобилайзера .. премерихме на друга 6г. как работи каде какво идва и каде отива с цел да го премахнем.Но се оказа че се губи един + които го захранва намерихме една прегоряла жица и изгорял бушон на таблото до акумолатора ... п.п. дано нему се налага на някои да прави същото като мен, за един бушон едва не свалих таблото .. Проследих 80% от кабелите и накрая един тъб бушон .. (не мерете с мултицет а с пробна лампа) тя ми реши проблема! Редактирано 11 Ноември, 2009 от AlexDJ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове