Jump to content
spezov

Давене на ниски обороти

Recommended Posts

Колеги имам следния проблем. Бях си изгубил ключа от колата и понеже е с мобилайзер с един приятел се пробвахме да видим дали можем да го изулираме поразглобихме малко нищо не направихме проследявахме жици релета както и да е . След като разбрахме че мобилайзера праща сигнал до компютъра за да запали си върнахме всичко както си беше на мястото по късно вечерта намерихме ключа колата запали. но със следния проблем като тръгвам (примерно) на първа и дам рязко газта почва да пляка да забива муцуната до към 3000 оборота и после тръгва. Също така останових, че прави така само като загрее колата имате ли някакви идей от какво може да е това много ще съм благодарен да ми помогнете.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЛамбАда сонда!

Добре де може ли да се прецака така сондата в понеделник оставям колата в петък я паля и не работи бахти ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е ламбда сондата би трябвало да ти светне чек пампата,поне при мен светна като се прецака.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също имам такава лампа но не светва мислех си някою датчол да ме е ама не зная и не мисля да гадая в петак на елком дано там си покаже какво има и да не е маика си и баща си че покраи тази кола останах без цент стотинки ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз от днеска съм с такъв проблем, точно при ниски до 3000 оборота немое тръгне, само забива и каточели работи на 3 цилиндара, после се оправя. Аз съм с 1.3 16в 1995, пиши ако разбереш какъв е проблема

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мене колега проблема беше от бобината :) най добре иди на една диагностика :) и ще ти кажат всичко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

първо отиди на елкон да видят всичко работи ли както трябва! но разпитай добре за елкон, в който наистина разбират! почти всичко се управлява от ел. датчици, няма много механични уреди! ако всичко работи изправно отиди на компютърна диагностика! на едното или другото или и на двете места със сигурност ще ти излезе проблема.

Редактирано от Wolfcry

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...