spezov 63 #1 Публикувано 9 Ноември, 2009 Колеги имам следния проблем. Бях си изгубил ключа от колата и понеже е с мобилайзер с един приятел се пробвахме да видим дали можем да го изулираме поразглобихме малко нищо не направихме проследявахме жици релета както и да е . След като разбрахме че мобилайзера праща сигнал до компютъра за да запали си върнахме всичко както си беше на мястото по късно вечерта намерихме ключа колата запали. но със следния проблем като тръгвам (примерно) на първа и дам рязко газта почва да пляка да забива муцуната до към 3000 оборота и после тръгва. Също така останових, че прави така само като загрее колата имате ли някакви идей от какво може да е това много ще съм благодарен да ми помогнете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Явор 3 #2 Отговорено 9 Ноември, 2009 ЛамбАда сонда! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spezov 63 #3 Отговорено 10 Ноември, 2009 ЛамбАда сонда!Добре де може ли да се прецака така сондата в понеделник оставям колата в петък я паля и не работи бахти ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SVE_1986 72 #4 Отговорено 10 Ноември, 2009 Ако е ламбда сондата би трябвало да ти светне чек пампата,поне при мен светна като се прецака. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spezov 63 #5 Отговорено 10 Ноември, 2009 Аз също имам такава лампа но не светва мислех си някою датчол да ме е ама не зная и не мисля да гадая в петак на елком дано там си покаже какво има и да не е маика си и баща си че покраи тази кола останах без цент стотинки .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
genusexe 0 #6 Отговорено 16 Ноември, 2009 Колега и аз от днеска съм с такъв проблем, точно при ниски до 3000 оборота немое тръгне, само забива и каточели работи на 3 цилиндара, после се оправя. Аз съм с 1.3 16в 1995, пиши ако разбереш какъв е проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spezov 63 #7 Отговорено 18 Ноември, 2009 При мене колега проблема беше от бобината най добре иди на една диагностика и ще ти кажат всичко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #8 Отговорено 18 Ноември, 2009 (Редактирано) първо отиди на елкон да видят всичко работи ли както трябва! но разпитай добре за елкон, в който наистина разбират! почти всичко се управлява от ел. датчици, няма много механични уреди! ако всичко работи изправно отиди на компютърна диагностика! на едното или другото или и на двете места със сигурност ще ти излезе проблема. Редактирано 18 Ноември, 2009 от Wolfcry Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове