Jump to content
meto'o

Изместване на волан

Recommended Posts

Здравейте колеги, днес брат ми се прибра и каза,че на сивика (96 год. Англииски) му се е изместил волана леко. Смисъл, когато колата въври направо волана стои вссе едно леко завиваш. Според мен може да се получи единствено от рейката нещо, но немога да съм сигурен. Ако някой знае какво би могло да доведе до това и евентуално как се оправя ще бъда много благодарен да сподели :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си признава бързо в кой бордюр се е джаснал :) . Иначе задължителна проверка за хлабави (износени) кормилни накрайници, шарнири и изкривени носачи. От само себе си този дефект не се появява :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

М да както каза колегата преди мен .. "ефекта на бордюра" . Отива на реглаж на преден мост и нещата се оправят ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даммм .... тия работи не стават от самосебе си :) :) :)Едно реглажче сега както каза рацерО :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря момчрета, ще има разпити довечера май :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе може и дупка да е било, то с тея кратери...или релса даже, тук в София са високи колкото бордюр :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Що не пробваш да смениш гумите с нови , или пък '' задните отпред''

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Що не пробваш да смениш гумите с нови , или пък '' задните отпред''

Ами то може да се процедира така, но примерно ако бие волата но той си стои мирен. Незнам дали би имало някав ефект от това

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж първо отдолу какво е изкривил братото , после реглаж :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм попадал на кола с такъв проблем причинен от криви гуми. 2 пъти я водихме на реглаж и всичко беше в норма, накрая като разменихме предните 2 гуми тръгна на другата страна и стана ясно. А на гумите видимо нищо им нямаше. Според мен такъв проблем по принцип не може да стане ей така изведнъж. Така че в твоя случай е малко вероятно да е от гумите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Tва с гумите е друго . Там като пуснеш волана тегли в едната посока . Иначе волана си е прав.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...