Jump to content
Guest genchotur

уаважение от другите клубове

Recommended Posts

Guest genchotur

неска си разглейдах форума на бмв и малко се пораздразних от уважението им кам нас ,кам хондайиите освен тъпите подмятаня и бъзици попаднах на следните интересни аватори на какво според вас се дължи това не знам ;)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

неска си разглейдах форума на бмв и малко се пораздразних от уважението им кам нас ,кам хондайиите освен тъпите подмятаня и бъзици попаднах на следните интересни аватори на какво според вас се дължи това не знам  ;)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

ми реално погледнато просто завиждат до таква степен че не могат да осъзнаят че само първия прави нещо на хонда ( не мога да я напиша тая дума за Хонда сору)а останалите ЕБАТ БМВ(педалчета)....прости хора...сори за грубия език Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Когато тия овчари от БМВ извадят от 1.6 литра 160-170 коня че и повече тогава могат нещо да кажат сега са просто ас никой с тромавите си булдозери от по 192 коня, но от 2.5 литра и харчат като за два сивика да ги ... в бъбречетата тия сополивковци!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Мани бате,всички сме сектанти,но някои си признават а други не ;) В по-голямата си част собствениците на тези аватари са си чиста проба комплексари

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jp-

А то пък и вие какво се впечетлявате от турбо комплексарите с БМВ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

....хаха пичове то по всички форуми можеш да видиш такива творения на изкуството ...аз преди време нали се издразних от някъв пич/и то мицубиши фен/.....ама после си викам.....кво да се кося за глупости....както каза Миамото "комплексарска работа".....да са живи и здрави и да си карат "ЯКИТЕ" автомобили....па ние ш`си ги биеме у главите тия наште "таралясници" ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Мани бате,всички сме сектанти,но някои си признават а други не ;) В по-голямата си част собствениците на тези аватари са си чиста проба комплексари

<{POST_SNAPBACK}>

по галямата част са наистина зверски комплексари ;);)

явно това че ни завиждат ;) и ни споменават по всякви вероятни начини ;) има защо ;) вероятно ги е ят как ги подминаваме по пътищата с тези "смешни" хонди ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Аз съм спрял да им обръщам внимание вече ;) Отдавна отдавна съм се убедил коя е най-добрата марка за мен ;)

Редактирано от MIYAMOTO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

да си маниак на някоя марка добре ама да злословиш срещу друга -тъпа история.ние си знаем колко са ни зле колите и колко bmw след нас :lol::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN
:) Абе пичове, зай ете ги тия! Понеже няма за какво да си пишат из форумите, а пък няма какво да направят(изстискат) повече по "Немската Комплексарска Сила" и за това било то от бяс или от невежество са решили, че като немогат на пътя то поне във форумите ще си го върнат.П.П. Нека да се врътка на синьо-белите си перки. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

неска си разглейдах форума на бмв и малко се пораздразних от уважението им кам нас ,кам хондайиите освен тъпите подмятаня и бъзици попаднах на следните интересни аватори на какво според вас се дължи това не знам  :lol:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Хахаха ми хора да ви кажа какво значи..Те поне 6 човека от клуба им са ПЕДАЛИ....като ги гледам..как са се наредили в линия ! :) не е лесно да си педал...ма те го и показват хахахах !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Нека се радват на подобни анимирани гифчета, аз още с радост на душата си спомням онази вентилирана 320-ка дето е 150 коня как беше отрязана от Сивика ми D15B2 като кисела краставица и после шофера на БМВ-то ме пита:"Добре върви Хондичката, двойка ли е?"Като му казах 1.5 щеше да падне от коня, даже помисли, че го бъзикам :lol: Сетих се за друг случй. Бях с CRX-а и отидох на Автомивка Радиал да го измия и като редовен клиент познавам управителя, като се срещнем често чепкаме някакви теми за автомобили. Та в този ден както го виждам и той с блясък в очите и усмивка на уста ми казва:"Ела сега да те кача на това Integrale и да ми кажеш така ли върви CRX....."Аз почнах да се смея и му викам, че токущо ми направи най-големия комплимент. Да сравнява един 2.0 кубиков, 16 клапанов рали автомобил на който охлюва на турбината е колкото топка за футбол с 1.6 16 клапанова Хонда. Ами защо не дойде с Ланча 1.6 16 клапана и да сравняваме, та кой в крайна сметка прави по-добри двигатели и по-бързи автомобили и защо все с такива машини идват да си мерим ;) Ами аз съм доволен, че карам толкова Малък, а всъшност Голям автомобил. :) п.п. Те се радват на глупави картинки и глупавите си успокоения дето си ги разправят един на друг по между си със затворени очи, за да се успокояват. А ние ще се радваме на срещата ни на пътя и как с по 1000 кубика по-големи двигатели искат да се мерят с нашия малолитражен и злобен клас. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

да си маниак на някоя марка добре ама да злословиш срещу друга -тъпа история.ние си знаем колко са ни зле колите и колко bmw след нас :)  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

е че досега ние не сме злословили към другите марки ;)

айде нека бъдем реалисти ... пък нали затова има клубове на различните автомобили - заради различнте предпочитания ;)

пък и честно казано тея аватари са забавн макар и за сметка на любимата марка :lol:

пък и най-добрата реклама е антирекламата !!!

айде с здраве!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

това е - щото е красива и обичат да я гледат от зад :lol: - Хондата де!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Абе май наистина е завист. Ама аз нямам нищо против все пак всеки е свободен да харесва каквото си иска. Все пак иначе щеше да има само една марка автомобили (понеже съм пристрастен няма да споменавам имена ;) ) Какта се казва за всеки влак си има пътници :lol: така и на всяка марка си има фенове. Ний пък сме на Хонда налииииииииииииии ;) Айде на всички даже и да не харесват Хонда весели празници :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

Кат стана дума за уважение, и в КАТ много ни уважават и са запознати с марката - днес на талона ми написаха Honda Civik, а на знака за първоначален технически преглед - "НОНДА" :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

То по тая логика могат и много други авто форуми да нападнат нас, защото има хора които са си сложили за аватар/подпис подобни картинки но за другите марки.Много от случаите това са си чисто и просто майтапи, нищо лично. Аз не искам да плюя по никой и нищо, тъй като мисля че именно БМВ форума е първият независим авто форум (и най-големия) и заслужава уважение, както и членовете му из между които има много кадърни хора които пишат там. Включително и създателите му (примерно Андро - LandShark е един от тях) е много грамотен човек ! Малцина от вас знаят че много преди да се създаде този форум на Хонда, се пишеше в стария форум на дир.бг-то (там бяхме Аз и още няколко души след което се дръпнаха и създадоха този форум). Именно Андро бе човека, който лично на мене ми даде като идея и кураж да създадем наш си, независим Хонда форум ! Той само като наблюдател от това да види че има фенове на марката Хонда, гледа да помогне с идея, със съвет (тъй като техния форум и сайт bmwpower-bg.net бе вече реалност) !!! И не е само той, там както вече споменах има хора - енциклопедии на тема БМВ, хора които са истински манияци и фенове, а не просто чатъри безделници, като например "alx" и "Роската" (за тях двамата се сещам сега в момента) но има и много други ! Заслужават голямо уважение !Така че... не се връзвайте и не нападайте веднага за щяло и нещяло.Но всеки си преценява за себе си :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

Праилно колега - съгласен съм с теб. :lol: обичам си Хонда,:) но парите ми идват от IVECO ;) и да искам, не мога да кажа лоша дума за таз Жабарска марка, все пак я продавам ;) пък кат се замисля всички коли на тоз свят са боклуци - важното е да избереш най-малкия ;)

Редактирано от joro_bul

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

пък кат се замисля всички коли на тоз свят са боклуци - важното е да избереш най-малкия :)

<{POST_SNAPBACK}>

Е това е вече една много вярна и на място казана приказка ! Евала :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Праилно колега - съгласен съм с теб.  :) обичам си Хонда,;) но парите ми идват от IVECO  ;)  и да искам, не мога да кажа лоша дума за таз Жабарска марка, все пак я продавам ;) пък кат се замисля всички коли на тоз свят са боклуци - важното е да избереш най-малкия ;)

<{POST_SNAPBACK}>

:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

BAlexandrov, кажи две думи по темата де, не се стеснявай :lol: (нищо лошо, само се бъзикам, изводите си ги имам за мен :) )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

неска си разглейдах форума на бмв и малко се пораздразних от уважението им кам нас ,кам хондайиите освен тъпите подмятаня и бъзици попаднах на следните интересни аватори на какво според вас се дължи това не знам  :(

Публикувано изображение

Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Мани мани, намерих отрочето!!! Малко грозничко, ама ... :D

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Ха-ха-хаааааа,тва е яко :(:D:D кой е направил такава гавра?Аз съм виждал CRX с фарове на Форд Фокус.....и на Фиат Пунто(от новите)...кво ки не правят хората тези времена:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Кви са тия глупости ??? най смотания CRX ше му скъса ГЪ*А !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Кви са тия глупости ??? най смотания CRX ше му скъса ГЪ*А !!!

<{POST_SNAPBACK}>

я се вгледаи по добре в "BMW"-то :P

и тогава се изкажи пак :hondarulez::worthy::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

тук целта е да има най-бързото BMW на света :worthy: ха ха ха щото не знаят кво има под капака :hondarulez::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Тъпа работа :hondarulez: бахти смотанняците...опетниха ни името !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BAlexandrov

BAlexandrov, кажи две думи по темата де, не се стеснявай :worthy: (нищо лошо, само се бъзикам, изводите си ги имам за мен :blink: )

<{POST_SNAPBACK}>

Аз повече чета, по-малко пиша - нямам толкова опит, че да уча другите, но имам много информация и продължавам да събирам ;)

Но вече съм го писал мнението ми по въпроса - http://forums.hondabg.com/index.php?showto...indpost&p=30143

Мога да ти кажа аз как лекувам пристрастяването. Аз принципно съм фен основно на друга марка японки, но това е начина който имам в предвид - иди по други форуми /задължително на японски коли  :hondarulez: / и почети как мислят другите, какви модели имат, какви предимства и недостатъци, пази се от изпадане в крайности - умереността е начина.

Пази се от изказвания от рода - тази марка рулз, а онази съкс - просто е плоско и безмислено. Когато имаш информация за конкретен модел, модификация и го сравняваш обосновано с друг за който също знаеш достатъчно това допринася на всички. Идеята е да споделиш с друг това което знаеш и да получиш от друг това което той знае - така и двамата знаете два пъти повече :P Не мисля че харесването на дадена марка е религия, религията няма логични устои, а знанието се гради само върху логика.

Аз имам митсубиши галант, но това не означава че не харесвам новите хонда акорд или нисан примера или да подценявам хонда сивик и все пак съм направил съзнателно своя избор  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Не мисля че харесването на дадена марка е религия, религията няма логични устои, а знанието се гради само върху логика.

това пък ми звучи хептен религиозно, набожно, йезуитски, по попски, вероучително........................................................

......................

аз на базата на моето многострадално знание, обръгнато от горчивия опит с двайсетина други марки, в продължение на 25-годишният ми задкормилен стаж, отлъчен завинаги от западноевропейската опело-голфова правоверна църква, съм осъден на вечно идолопоклонничество към бог Н , а логиката ми е желязна с алуминиев двигател- :hondarulez:

:worthy::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BAlexandrov

Добре че конструкторите на Хонда, разчитат на науката, а не някой бог да им направи новите модели !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest persssi

това пък ми звучи хептен религиозно, набожно, йезуитски, по попски, вероучително........................................................

......................

аз на базата на моето многострадално знание, обръгнато от горчивия опит с двайсетина други марки, в продължение на 25-годишният ми задкормилен стаж, отлъчен завинаги от западноевропейската опело-голфова правоверна църква, съм осъден на вечно идолопоклонничество към бог Н , а логиката ми е желязна с алуминиев двигател-  !!!

:D :D

<{POST_SNAPBACK}>

Е тва като го прочетох... особено това: западноевропейската опело-голфова правоверна църква ;):D;);):D:D:D:D:D:lol:

направо не издържах.... за малко да се пръсна от смях хихихи

То не, че беше много по темата изказването ама и аз да напиша хещо!!!! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest H1pNoTiC

Лисицата като не стигнала гроздето казала че е кисело !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...