Guest sand0 #1 Публикувано 21 Декември, 2005 (Редактирано) Нее не е това Но чета насам на там че ще има нов CRX през 2007ма Редактирано 21 Декември, 2005 от sand0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #2 Отговорено 21 Декември, 2005 Ако е това: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sand0 #3 Отговорено 21 Декември, 2005 Е кое друго да е?само дето предницата си е чист civic не че е лоша де Но е хубаво да е различна от civic според мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #4 Отговорено 22 Декември, 2005 Купето е страшно, но знаете ли дали официално това ще излезе на пазара?или е само прототип? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #5 Отговорено 22 Декември, 2005 Хорааа това си е чист колаж...по принцип няма да е лошо но никоя фирма неправи това което очакват феновете...Хонда,винаги прави повече от това което очакваме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #6 Отговорено 22 Декември, 2005 ясно че е колаж, но изглежда много добре.но има едно голямо НО - има пренасищане на предлагането точно в този сектор.хонда имат civic coupe u Acurа/Honda RSXа хората вече се научиха и предпочитат големи коли предполагам (надявам се да греша) че ако пуснат CRX то ще е кабриолет или нещо като 206СС, купе-кабриолет -- хонда нямат много кабриолети, единствено S2000 което е roadster, двуместно, със задно предаване, 240 коня и е и доста скъпо. Нямат конкуренция на европейските купе-кабриолети дето наводниха пазара. А щом Хонда пуснаха дизел, нищо чудно да пуснат и купе-кабриолет и да злоупотребят със святото име CRX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #7 Отговорено 22 Декември, 2005 А щом Хонда пуснаха дизел, нищо чудно да пуснат и купе-кабриолет и да злоупотребят със святото име CRX <{POST_SNAPBACK}> е айде не е пък чак толкова зле.... аз съм за да изкарат едно по-народно кабрио....не вярвам то да е CRX но би било хубаво защото тук S2000 се е доближило ди блян...... пък и все пак трябва понякога да се правят компромиси макар Хонда да няма връзка с тази дума! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #8 Отговорено 22 Декември, 2005 на мен ми харесва и мисля че, който се е качвал на CRX пак ще го направи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #9 Отговорено 22 Декември, 2005 И на мен ми АРЕСВА Бих са метнал за едно завойче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #10 Отговорено 22 Декември, 2005 ясно че е колаж, но изглежда много добре. но има едно голямо НО - има пренасищане на предлагането точно в този сектор. хонда имат civic coupe u Acurа/Honda RSX а хората вече се научиха и предпочитат големи коли предполагам (надявам се да греша) че ако пуснат CRX то ще е кабриолет или нещо като 206СС, купе-кабриолет -- хонда нямат много кабриолети, единствено S2000 което е roadster, двуместно, със задно предаване, 240 коня и е и доста скъпо. Нямат конкуренция на европейските купе-кабриолети дето наводниха пазара. А щом Хонда пуснаха дизел, нищо чудно да пуснат и купе-кабриолет и да злоупотребят със святото име CRX <{POST_SNAPBACK}> напълно подържам мнениетоти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #11 Отговорено 22 Декември, 2005 ясно че е колаж, но изглежда много добре. но има едно голямо НО - има пренасищане на предлагането точно в този сектор. хонда имат civic coupe u Acurа/Honda RSX а хората вече се научиха и предпочитат големи коли предполагам (надявам се да греша) че ако пуснат CRX то ще е кабриолет или нещо като 206СС, купе-кабриолет -- хонда нямат много кабриолети, единствено S2000 което е roadster, двуместно, със задно предаване, 240 коня и е и доста скъпо. Нямат конкуренция на европейските купе-кабриолети дето наводниха пазара. А щом Хонда пуснаха дизел, нищо чудно да пуснат и купе-кабриолет и да злоупотребят със святото име CRX <{POST_SNAPBACK}> както братушките казват: поживём - увидим аз съм по-положително настроен Иво за това какво ще предложат и ми се струва, че няма да злоупотребят ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #12 Отговорено 22 Декември, 2005 Аз само ще добавя,че се надявам CXR 2007(4gen) да няма нищо общо с показаните на снимките Нужен е по-хищен вид или аз поне така си мисля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #13 Отговорено 22 Декември, 2005 А щом Хонда пуснаха дизел, нищо чудно да пуснат и купе-кабриолет и да злоупотребят със святото име CRX <{POST_SNAPBACK}> е айде не е пък чак толкова зле.... аз съм за да изкарат едно по-народно кабрио....не вярвам то да е CRX но би било хубаво защото тук S2000 се е доближило ди блян...... пък и все пак трябва понякога да се правят компромиси макар Хонда да няма връзка с тази дума! <{POST_SNAPBACK}> до къв блян се е доближило s2000 бре ?отиваш на първата бензиностанция и си го купуваш 18.50лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #14 Отговорено 22 Декември, 2005 ша искам да съм хищнико-укротител, ма ша чакам лето '07 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #15 Отговорено 23 Декември, 2005 И тоз CRX ще бъде обязден...трайте си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #16 Отговорено 23 Декември, 2005 Аз мисля, че този автомобил е един много добре направен колаж. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #17 Отговорено 23 Декември, 2005 Открийте десетте разлики. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #18 Отговорено 26 Декември, 2005 да живей photoshop-a Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #19 Отговорено 26 Декември, 2005 "АБСОЛЮТНО ЕЛЕГАНТНО" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GReddy #20 Отговорено 29 Декември, 2005 Ако е това: <{POST_SNAPBACK}> Олеле майко То бива бива красота ама чак толкова Айде отиде ми и тази вечер пак безсънна ще е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #21 Отговорено 30 Декември, 2005 Абе хора бе, не разбрахте ли, че е менте? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #22 Отговорено 30 Декември, 2005 Може да бъдете сигурни, че от Хонда ще предложат нещо съвсем ново за CRX (ако все пак изкарват нещо с такова название) ... то няма да е на базата нито на CRX 2gen, нито на Del Sol.а на майстори на Photoshop-a сме се нагледали много.Мисля, че няма смисъл да се разводнява повече темата за бъдещия CRX, след като никой не разполага с информация за този модел...камо ли със снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #23 Отговорено 31 Декември, 2005 то няма да е на базата нито на CRX 2genЕхххх Емко аз пък се надявам поне малко да прилича на 2ген Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове