macaveli 1 #1 Публикувано 6 Ноември, 2009 На скоро си сложих плазмен километраж но човека който ми слагаше километража ми счупи стрелките на бензина и температурата на двигателя и сега не отчитат......та някой от вас колеги знае ли някаде в Пловди човек който може да ми ги оправи ....Мерси предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 6 Ноември, 2009 оправят се с нови уреди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
macaveli 1 #3 Отговорено 6 Ноември, 2009 оправят се с нови уреди Значи трябва да си купя цял километраж така ли?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 6 Ноември, 2009 еми да, освен ако някой няма счупен за да ти даде само тези уреди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SEZER 35 #5 Отговорено 15 Ноември, 2009 а какъв ти е километража, я качи 1-2 снимки да видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове