Jump to content
crv-fan

Няколко въпроса за Хонда ЦР-В'02

Recommended Posts

приветот скоро и аз съм горд собственик на хонда и като всеки мераклия в началото искам всичко да ми е 6 :) Та въпроса ми е за шум който се появява от таблото като дам на контакт. Шума е като че се включва вентилатор на който му опира перката. Не шуми много силно, като карам почти не се чува и се не се появява постоянно - в смисъл, че понякога го няма като дам на контакт или спира след известно време. Да не е някакво реле или нещо подобно да шуми така ?Другото за което искам да питам е - струва ми се, че на задна скоростната кутия шуми повече от нормалното. Може и да си въобразявам но все пак да попитам какви са вашите налблюдения ?Благодаря Ви!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вентилатора, който чуваш, по всяка вероятност е датчика за вътрешната температура, който се намира от дясно на волана (има 5-6 хоризонтални отвори), от които смуква въдух, за да определя температурата на климатроника. Доста често там се събира прах и боклуци, които задръстват една малка перчица вътре. Пробвай да духнеш там с компресор.А за кутията трябва да се чуе, но е добра идея да си смениш течностите в кутията и в задния диференциал. :)

Редактирано от Slayer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ли начин да се разглоби някакси, че там от където взима въздуха е доста мръсно? С компресора ако го надуя няма ли да се задръсто още повече ? а имате ли представа как се натяха ръчната ? След оглед на канал достигнах до извода че се регулира някъде от самата ръчка или греша ?Благодаря Ви!А знаете ли на задния врата има нещо като капак но няма нито как да се отвори или поне аз не знам как. Та само за украса ли е или има някаква хватка за отварянето му ?

Редактирано от crv-fan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...