Jump to content
Guest k_u_d_o_s

Пак тоя километраж

Recommended Posts

Guest k_u_d_o_s

Момчета проблема стана много належащ. Поствам пак тема просто защото гледам че има доста нови попълнения и се надявам че някои ще даде някоя добра идея. Проблема е 4е не мога да намеря Табло за Prelude '93 или по-конкретно едно малко моторче което преобразува ел. сигнала в механично завъртане на километража (това което отброява километрите - не скоростомера). Някой да знае откаде да потърся поръчам да ми докарат, да търся в интернет или Поне как се нарича това пусто моторче на английски език.Съжелявам че пак ви занимавам с моя проблем.... :dry::);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Ще провера отново при моргаджиите...

Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

А знаеш ли как изглейда това моторче?ако го видиш на чертеж ще го познаеш ли?ако можеш да го познаеш слушай какво да направиш.влизаш в общите дискусии и кликваш на най-горната тема(тази за важните линкове за хонда).после отиваш на последната страница,на последното написано от АДХ.там той е сложил два адреса.избираш горния)по-дългиа от двата).ще влезнеш в един сайт в който първо трябва да уточниш каква ти е колата като мотор,години и т.н.правиш го това и като ти даде да избираш коя част от колата те интересуваизбираш Meter components или долното меню.чакаш да зареди чертежа и гледаш дали го има там това моторче.казвам ти да избереш именно това,защотоаз поразгледах и ми се струва че може да се намира на този чертеж.ако обаче знаеш каде му е мястото на това моторче-избираш си го от менюто и търсиш.от долу си има и цени,но най-важното е че ще му научиш името.чао и дано съм помогнал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Sega 6te prowerq.Ina4e znam to4no kade sedi motor4eto i znam kak izglejda imam pics dori...Mom4eta, mom4eta, prowerih w http://www.slhondaparts.com i.... ei towa mai e to!!! Part number : 78410-SV4-003 . Nqkoi ako moje da wleze i da proweri!!Ufff imam i pic ama neznam kade da q sloja. Jamie be6e postnal ama ne znam kade e ?

Редактирано от k_u_d_o_s

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Sega 6te prowerq.Ina4e znam to4no kade sedi motor4eto i znam kak izglejda imam pics dori...Mom4eta, mom4eta, prowerih w http://www.slhondaparts.com i.... ei towa mai e to!!! Part number : 78410-SV4-003 . Nqkoi ako moje da wleze i da proweri!!Ufff imam i pic ama neznam kade da q sloja. Jamie be6e postnal ama ne znam kade e ?

Kudos Pics

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...