esvtec 0 #1 Публикувано 5 Ноември, 2009 (Редактирано) Здравейте, нов съм във форума доста изчетох но не можах да си намеря информацията, та затова реших да открия нова тема където по обективен начин и без излишни коментари, можем да обсъдим бояджииските и тенекеджииските услуги из цялата страна, все пак тя не е толкова голяма и понякога си струва да се попътува за да се намерят по изгодни цени, Търся си тенекеджия и бояджия, но които да работят не само качествено на външен вид, ами правейки най -доброто и за колата. Не съм привърженик на маскирането на дефекти, а на тяхното оправяне Моля ви да споделите обективно и без емоции, къде, какви ремонти са ви правили , на какви цени и резултата. Предварително ви благодаря. Редактирано 5 Ноември, 2009 от esvtec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pribatgosho 0 #2 Отговорено 1 Август, 2010 Re: Автобояджийски и тенекеджийски услугиот pribatgosho » 01 Авг 2010, 14:02 Здравейте,колеги автосервиза ни се намира в гр.Исперих цените в сайта са ориентировачни и се определят индивидуално според състоянието на колата.http://avtokolor-isperih.hit.bg/ за актоална цена изпратете снимки с добро качество и ще ви отговорим сервиза разполага със всички необходими машини за извършване на необходимата ви поправката.Всички ремонти са с гаранция 1 година. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #3 Отговорено 1 Август, 2010 Тука при нас има един в Перник,където е добър.Цена на детайл не мога да ти кажа0на място се разбирате.НА колата на жената пръсна единия преден калник,двата задни и 5тата врата.Изобщо не си личи Малко вратата,че беше там под номера(5та хеч) е една идея по-тъмно,но другото е первекно.Даже си ми остави и боята,която му е останала Пак ти казвам-само цената не мога да ти я кажа,че освен всичко друго ми е и добър познат,но това което ти го казвам е инфо от първа ръка.А да-3 дни ми я държа.Няма камера,но си прави всичко сам-кърпене,боя,пръскане....Ако решиш пиши да ти дам координати и се разберете.Даже мога и да те отведа до тях-не ми е проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове