Jump to content
esvtec

Бояджия Тенекеджия

Recommended Posts

Здравейте,

нов съм във форума доста изчетох но не можах да си намеря информацията, та затова реших да открия нова тема където по обективен начин и без излишни коментари, можем да обсъдим бояджииските и тенекеджииските услуги из цялата страна, все пак тя не е толкова голяма и понякога си струва да се попътува за да се намерят по изгодни цени,

Търся си тенекеджия и бояджия, но които да работят не само качествено на външен вид, ами правейки най -доброто и за колата. Не съм привърженик на маскирането на дефекти, а на тяхното оправяне

Моля ви да споделите обективно и без емоции, къде, какви ремонти са ви правили , на какви цени и резултата.

Предварително ви благодаря.

Редактирано от esvtec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Re: Автобояджийски и тенекеджийски услугиот pribatgosho » 01 Авг 2010, 14:02 Здравейте,колеги автосервиза ни се намира в гр.Исперих цените в сайта са ориентировачни и се определят индивидуално според състоянието на колата.http://avtokolor-isperih.hit.bg/ за актоална цена изпратете снимки с добро качество и ще ви отговорим сервиза разполага със всички необходими машини за извършване на необходимата ви поправката.Всички ремонти са с гаранция 1 година.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

Тука при нас има един в Перник,където е добър.Цена на детайл не мога да ти кажа0на място се разбирате.НА колата на жената пръсна единия преден калник,двата задни и 5тата врата.Изобщо не си личи:) Малко вратата,че беше там под номера(5та хеч) е една идея по-тъмно,но другото е первекно.Даже си ми остави и боята,която му е останала :P Пак ти казвам-само цената не мога да ти я кажа,че освен всичко друго ми е и добър познат,но това което ти го казвам е инфо от първа ръка.А да-3 дни ми я държа.Няма камера,но си прави всичко сам-кърпене,боя,пръскане....Ако решиш пиши да ти дам координати и се разберете.Даже мога и да те отведа до тях-не ми е проблем :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...