Perko28 4 #1 Публикувано 5 Ноември, 2009 Здравейте !Потърсих из форума, но не намерих отговор за мойта болежка След намеса на един " кадърен" гумаджия, две от шпилките на които се завинтва гайката на джантата са с доста наранена резба. Дайте съвет как най безболезнено ( разбирай тънко) да си разреша проблема. Благодаря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
musset 1 #2 Отговорено 5 Ноември, 2009 От моргата две на старо, по-сигурно е от плашки(флашки) и други методи. Най-добре 2 нови (с гайките), едва ли са кой знае колко скъпи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #3 Отговорено 5 Ноември, 2009 Отиваш на най-близкия авто майстор и ти сменя шпилките. Като махне старите отиваш и му ги набиваш на кадърния гумаджията в.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
steffff 10 #4 Отговорено 5 Ноември, 2009 Вече два пъти ми се случва това и при сегашната смяна им забраних да пипат с друго освен ръчен ключ за джанти.Изхода е само нови шпилки,не знам как е при теб точно,но на сивика за да се сменят на предните колела ми смениха и лагера,просто трябваше да го избият,а беше здрав На задните главини няма проблем да се смени само шпилката,аз смених всичките,все пак имаха малко ръжда.Дано да не стигаш и ти до лагер-отива на 100-тина лева всичко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OptimusPrime 2 #5 Отговорено 5 Ноември, 2009 Колега, ако минеш на варианта нови шпилки би ли споделил след това от къде си ги закупил и какви пари са. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Perko28 4 #6 Отговорено 5 Ноември, 2009 Благодаря за изчерпателните отговори, след като свърша работа ще пиша пак . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #7 Отговорено 5 Ноември, 2009 При Омбре в сервиза имат коли за части , значи все ще ти намерят 2 шпилки, а Джони е майсторче на тия неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Todor_Gagovski 33 #8 Отговорено 5 Ноември, 2009 И на моята хонда акорд ми скъсаха едната задна шпилка майсторите гумари.Понеже хондата е турър- комби и е 2004 година никъде неможах да намеря такава шпилка.Накрая в бултрако ми я смениха , с нова гайка и труд всичко излезе 33лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Perko28 4 #9 Отговорено 13 Ноември, 2009 (Редактирано) Тъй като обещах да пиша,днес посетих един приятел-майстор и се оказа,че операцията е много лесна.Сваля се апарата с накладките и шпилката се избива и се заменя с нова,която струва 4лв. - 1бр. Купих ги от бул."Вардар" - между "Вагона" и пазара "Красна поляна". Цялата операция излезе 18лв.Благодаря за съветите и си пазете колите от гумаджии Редактирано 13 Ноември, 2009 от Perko28 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OptimusPrime 2 #10 Отговорено 13 Ноември, 2009 Много благодаря колега за информацията. Със здраве и безаварийно да си я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #11 Отговорено 13 Ноември, 2009 и при мен така ми скъсаха един болт отпред и ми избиваха лагери глупости 60лв .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djigata 9 #12 Отговорено 30 Януари, 2010 магазина има черен трансперант и жълти букви по това да се ориентират колегите ина4е и аз имах проблем но всичко се реши с нова шпилка и гайка комплекта е 6лв и магазина се намира на бул.Вардар както бе писал колегата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #13 Отговорено 23 Февруари, 2010 Ако някой може да каже как се сменя шпилка на предно колело на сивик англичанка ще съм му много благодарен.П.с. Днес се мъчих доста,но не успях.Свалих спирачния апарат,спирачния диск и до там - няма на къде да избия старата,опира отзад в главината. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
steffff 10 #14 Отговорено 24 Февруари, 2010 По нагоре видях че съм писал за същото-избива се и лагера и трябва да се сменя после Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове