Guest sand0 #1 Публикувано 20 Декември, 2005 (Редактирано) И много други ХОНДА прототипи. Тука Редактирано 20 Декември, 2005 от sand0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1 #2 Отговорено 21 Декември, 2005 Великолпно еМалко като от 'Междузвездни войни'а колко тежи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #3 Отговорено 21 Декември, 2005 Абе незнам колко тежи, ма това май е само за спускане..... педалът не може да направи пълен оборот Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #4 Отговорено 21 Декември, 2005 педалът не може да направи пълен оборот <{POST_SNAPBACK}> Май е с ексцентрик?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #5 Отговорено 21 Декември, 2005 Абе незнам колко тежи, ма това май е само за спускане..... педалът не може да направи пълен оборот <{POST_SNAPBACK}> Ха ха ха,Може - може, и аз така се зачудих, като го видях, но се загледах по-внимателно и се вижда, че педалите са изнесени по-настрани и Могат да се въртят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #6 Отговорено 22 Декември, 2005 Мен от линка ти това ме израдва най-много Honda NSX R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове