Ivand15z6 0 #1 Публикувано 4 Ноември, 2009 Здравейте колеги имам един въпрос към вас,откакто застудя колата ми трудно достига нормална темперетура, тамън започне да се затоплиа и като се позасилия и намаля до почти спряло положение темперетурата пада. Предполагам че не е нормално и термостата е за смяна. Ще ми е полезно да чуя и вашите мнения.Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 4 Ноември, 2009 като знаеш какъв е проблема , защо питаш ? сменяй го Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #3 Отговорено 4 Ноември, 2009 Няма какво да му се чудиш, сложи читав и ще се оправят нещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xags 4 #4 Отговорено 5 Ноември, 2009 Няма какво да му се чудиш, сложи читав и ще се оправят нещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #5 Отговорено 5 Ноември, 2009 Сменяй термоста не му мисли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове