Jump to content
X-a

Затамняване на преди стъкла

Recommended Posts

Еми то по тази логика защо е оберете някоя банка така и така ако ви е писано ще лежите в затвора. X-a представи си на колко пишлемета като мен на по 18-19 години ще им пука дали виждат добре или не нали ще са си затъмнили всички стъкла и ще са "гъзета" те и без това се трепят като обезумели пък какво остава и с тия тъмни стъкла не подкрепям идеята за затъмняване. WaveMastaa и H22_turbo_Vtec са се изказали доста правилно има много смисъл в думите им.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Koлеги от извесно време, в която и тема да започна да чета, постоянно срещам хора с постове много далеч от същността на темата. Колегата публикувал темата се интересува от един конкретен въпрос " Как стоят нещата със санкционирането от КАТ на коли със затъмнени предни стъкла", а не каква е държавата ни и всичко останало. Всеки критикува, а всички сме един дол дренки. ;)

Редактирано от insulin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми то по тази логика защо е оберете някоя банка така и така ако ви е писано ще лежите в затвора. X-a представи си на колко пишлемета като мен на по 18-19 години ще им пука дали виждат добре или не нали ще са си затъмнили всички стъкла и ще са "гъзета" те и без това се трепят като обезумели пък какво остава и с тия тъмни стъкла не подкрепям идеята за затъмняване. WaveMastaa и H22_turbo_Vtec са се изказали доста правилно има много смисъл в думите им.

Прятелю на мен въпроса ми беша КАК СТОЯТ НЕЩАТА ако си затамня предните стъкла.Карала съм с такива от как се помня имам и актове и доста предупреждения;но на мен така ми харесва,и така ще бъде.През уная работа ме е кои може и кои неможе да кара със затамнени стъкла кои се пребил да си му мисли кои неможе да влиза в движението за това че го мързи да мръдни метър напред също.Когато отиваш да ограбваш банка е 100% сигорно че ще лежиш с затвора,но когато си затъмниш предните стъкла СЕ(тук малко егоизъм) предпазваш от идиотски настрени ксеноин,шибаното слънце,л=бопитни АПАШИ и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Koлеги от извесно време, в която и тема да започна да чета, постоянно срещам хора с постове много далеч от същността на темата. Колегата публикувал темата се интересува от един конкретен въпрос " Как стоят нещата със санкционирането от КАТ на коли със затъмнени предни стъкла", а не каква е държавата ни и всичко останало. Всеки критикува, а всички сме един дол дренки. ;)

По принцип колега това е работа на модераторите и модовете.Които не се исказва по темата да му се трии поста и да се счита за спам.Също така се знае,че после ще има достане доволни(въпреки че такива моабетчий сами си са виносни) и ще има да пускат едни странни теми като недоволстват от модераторитеи едмините,но питам се не е ли време се от някъде а се започне.п.п.Подкеряпм идеята всеки да споделя мнение какво мисли по въпроса ,но нека преди това даде конкретен отговор какво знае относно въпроса

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече не се спира кола от движение за фолио. на собственика се праща покана да мине през каналите на кат със свалено фолио и така. глобата за фолио е от 20 до 100лв. (в повечето случай 20)

колко по точен отговор ти трябва?пишат ти акта и си отиваш...няма уреди няма нищо. пипне ли ръба на фолиото си дотам....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече не се спира кола от движение за фолио. на собственика се праща покана да мине през каналите на кат със свалено фолио и така. глобата за фолио е от 20 до 100лв. (в повечето случай 20)

колко по точен отговор ти трябва?пишат ти акта и си отиваш...няма уреди няма нищо. пипне ли ръба на фолиото си дотам....
Аз вече получих отговора които исках да получа.За което благодаря на колегите,но не мисля,че е правилно голяма част от темите да се превръщат в акенти или ...................

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм ЗА с 2те ръце за качественото фолио. Хората са написали - има достатъчно плюсове и само един минус - това че колата ми примерно ограничава видимоста на някой паркирал до мене. Ми дреме ми че му ограничавам видимостта. Така си ме кефи така ще си карам актове не ме плашат нито предупреждения нито стоп палки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм ЗА с 2те ръце за качественото фолио. Хората са написали - има достатъчно плюсове и само един минус - това че колата ми примерно ограничава видимоста на някой паркирал до мене. Ми дреме ми че му ограничавам видимостта. Така си ме кефи така ще си карам актове не ме плашат нито предупреждения нито стоп палки

Тва твое мнение как ми стопли душата просто си нямаш на идея.Много ти МЕРСИ колега за този твои пост.

п.п.Иначе колега моя въпрос е не кои ЗА и кой ПРОТИВ затъмнени стъкла,а какво ще ми се случи ако го направя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Ето ги и затъмнени стъклата.Както се вижда разликата не е кой знае колко голяма.Вижда си се перфектно и кгато е тъмно.Снимано е в движение и с телефон затова качеството не е добро.

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...